Poszukuję filmu, w którym kobieta wraz ze swoim obecnym partnerem i synem wyjeżdżają na wakacje. Na miejscu znajduje ich były mąż kobiety i próbuje zabić partnera swojej byłej zony, syna i matkę. Z góry dzięki za pomoc.
Kilka dobrych lat temu na stronie kina Charlie natrafiłam na zwiastun czarno-białego filmu, który cały nagrany był w kadrze o kształcie koła, film był chyba hiszpański lub włoski, może francuski. Niestety nie pamiętam tytułu i choć szukałam jakiejkolwiek wzmianki o nim w internecie to nic nie znalazłam. Błagam o pomoc
Córka czytała książkę "Czyściec niewinnych" Karine Giébel opis książki przypomina mi film, który oglądałam i nie pamiętam tytułu. Akcja osadzona w Francji sklep jubilerski troje lub czworo młodych ludzi postanawiają okraść sklep. W trakcie ucieczki do auta jeden, i chyba najmłodszy z grupy, zostaje postrzelony...
Kiedyś na kanale Stopklatka tv oglądałem film o ojcu, który razem z synem dokonywał jakichś morderstw, pamiętam, że jego syn zaczął odmawiać pomocy ojcu a ten kazał mu kopać dół na podwórku który przerobił w końcu na "piwnicę" w której przez długi czas przetrzymywał syna. Nie wiem czy dobrze zapamiętałem fakty z filmu...
więcejTo chyba było coś w stylu "czy boisz się ciemności" "gęsia skórka". Chłopak kupuje lalkę siostrze w sklepie z zabawkami. Ta lalka później ożywa. Pomaga chłopakowi w okrutny sposób gdy ma problemy w szkole z rygorystyczną nauczycielką, z chłopakiem który się nad nim znęca. Miarka się przebiera gdy lalka zrzuca ze stolka...
więcejSzukam filmu...kiedyś leciał w tv, w tytule jest chyba ( gdzie jest ktoś tam) Ojciec z córką czekają na przyjazd drugiej 16 letniej córki pociągiem, a ta w pociągu morduje kobietę, przynajmniej tak to wygląda...dalej nie mogłam obejrzeć...może coś komuś się kojarzy...z góry dziękuję :)
Pytałam o ten serial już parę lat temu. W latach 80 tych leciał serial nie pamiętam produkcji? chyba Wenezuelski ale mogę się mylić. Duża posiadłość, którą zamieszkuje bogaty właściciel oraz 2 stare siostry o imionach Azja i Europa. Azja to zły charakter Europa ten dobry. Do domu zatrudnia się dziewczyna w charakterze...
więcej
Witam
Poszukuję filmu którego akcja rozpoczynała się od końca do początku. Historia polegała na tym że bohater stracił pamięć i wszystkie cele i zadania do wykonania (bodajże zabić kogoś chyba niestety nie pamietam) zapisywać na swoim ciele w postaci tatuaży. Wszystkiego dowiadujemy się podczas filmy gdy bohater...