Szukam serialu opowiadającego o wyprawie grupy ludzi prawdopodobnie citroenami p 17.Mieli oni tylko jakiś czas na pokonanie podróży....Serial emitowany był kiedyś w TVP 2 chyba lata 90.ktoś coś.
.
Szukam filmu o dziewczynie chorej na raka, która śpiewała. Pamiętam, że była na jakieś imprezie szkolnej i wtedy chłopak jej przez przypadek ściągnął peruke. Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba śpiewała przed jakoś meczem na stadionie.
film o facecie który zakłada się, że poderwie dziewczyne, ona mu się oświadcza, dziewczyna jest projektantką wnętrz i ozdabia mu mieszkanie
Szukam filmu jeden koleś traci ukochana i po jakimś czasie poznaje nie znajamą dziewczę i jej się oświadcza i po jakimś czasie się w niej zakochuje
Akcja filmu (z tego co pamiętam) zaczyna się od wyjścia człowieka w mundurze z łodzi. Po drodze do starego, zapuszczonego szpitala psychiatrycznego mija dziadka prowadzącego rower mruczącego coś pod nosem. Kiedy wszedł do tego szpitala trafił do jadalni pełnej żołnierzy, którzy przestraszyli się munduru mężczyzny. Na...
więcej
witam, opisze wszystko co pamiętam i mi się wydaje :)
angielski lub amerykanski
film sensacyjny
zlecenie zabójstwa na kogoś
zabójcy byli dobrani w pary np. dwóch "niezniszczalnych" rusków
pojawił się wątek właściciela klubu angielskiego
to wszystko :)
1.Pamiętam, że był kosmita, który opowiadał, że przybył na ziemię i potem był w psychiatryku, ale w ogóle się tym nie przejmował, bo uważał, że wróci do siebie i na końcu właśnie zniknął. Wiem jeszcze, że chodził z głównym bohaterem na spacery i że ten najpierw mu nie wierzył, ale z czasem coraz bardziej się...
film w którym panna młoda zostaje porzucona ale mimo to powstania się dobrze bawić na swoim weselu i wyjeżdża w podróż poślubną i tam spotyka swoją dawną miłość i z nim spędza ten czas i ponownie się w nim zakochuje
Witam.
Miłośnicy horrorów łączymy się.
Zbliża sie Halloween wiec podyskutujmy o horrorach.
Co polecacie z klasyków i nowości? Jakie sa Wasze ulubione horrory?
dziewczyna wychowuje sie w bidulu caly czas przypominają jej sie urywki z przeszlosci uciekla z domu gdzie ją wieziono i torturowano .Po opuszczeniu doimu dziecka wraca tam i zabija cała rodzinę dzwoni po przyjaciolkę zeby jej pomogła pochowac ciała i oprawcy z powrotem zamykaja je w piwnicy i zaczynaja torturowac...