Cześć, usiłuję znaleźć film, ale jedyne co wiem to: jest dziewczyna, która jest gruba, jest chłopak, który jest przystojny, zakochują się w sobie, ale to raczej było bliżej dramatu niż komedii. Komuś coś świta?
Witam, od paru lat poszukuje tego filmu, strasznie mnie on dręczy.
Jest to chyba polski film, dość stary. Opowiada o jakiejś kobiecie która później poznaje jakiegoś swojego dawnego znajomego/kochanka ale na początku nie za bardzo jest dla niego miła. Pamiętam tylko kilka scen. Jedna ze scen działa się na peronie,...
opowiada o paru siostrach, naprzeciwko nich wprowadza się przystojny mężczyzna umawia się z najstarszą z sióstr a na końcu żeni się z najmłodszą z sióstr która jest malarką
Szukam filmu, w którym główny bohater miał zostać posiadaczem ogromnego spadku pod warunkiem, że wyda cześć pieniędzy w krótkim czasie. Wszystkie zakupione dobra musiały być użyte, nie mogły być zniszczone.
Hej.
Szukam filmu dla młodzieży, którego bohaterem jest młody chłopak chory na padaczkę. Mógł to być film Disneya. Chory chłopak chce ukryć chorobę, poznaje dziewczynę, przeżywa rozterki, czy warto angażować się w związek itp. Choroba się pogłębia, pamiętam, że pokazywano w filmie kilka ataków choroby, każdy kolejny...
Witam wszystkich. Poszukuję filmu, o którym jedynie słyszałam. Fabuła opowiada o tym, że ojciec pragnie, aby jego syn przejął firmę, która założył ojciec. Syn nie chce tego zrobić. Nie chce zajmować się interesami ojca. Podczas rodzinnego spotkania ojciec wszczyna awanturę, kiedy jego syn kolejny raz sprzeciwia się...
Witam wszystkich. Poszukuję filmu, o którym jedynie słyszałam. Fabuła opowiada o tym, że ojciec pragnie, aby jego syn przejął firmę, która założył ojciec. Syn nie chce tego zrobić. Nie chce zajmować się interesami ojca. Podczas rodzinnego spotkania ojciec wszczyna awanturę, kiedy jego syn kolejny raz sprzeciwia się...
Siema. Szukam filmu lub serialu bo nie pamiętam dokładnie co to było :D z tego co pamiętam to był tam jakiś policjant?? i on walczył z gangiem motocyklistów. Nosili oni czerwone opaski na czoło. Rabowali, bili itp. Film/serial raczej starszej daty ale w kolorze jeszcze :D z góry dzięki za pomoc :p
O młodej dziewczynie której umarł ojciec na torze wyścigowym i samochód się zapalił .Dziewczyna była kelnerką i naprawiała samochód ojca i miała wujka który miał firmę wyścigów samochodowych i bardzo chciała się ścigać ale wujek się nie zgadzał żeby się nie stało tak jak z jego bratem .
Jest to komedio-dramat. Akcja rozgrywa się, gdy ludzkość dowiaduje się, że w Ziemię za parę dni ma uderzyć meteoryt i wszyscy panikują lub przygotowują się do życia w postapokaliptycznym świecie. Wszyscy oprócz dwójki naszych bohaterów. Dwoje dojżałych ludzi poznaje się w tych trudnych okolicznościach i zakochuje w...