Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje filmu nazwa chyba strefa zero czy cos takiego . Fabula wyglada tak ze ojciec ucieka z corka przez jakims wybuchem ( asteroida lub bomba) ale ktos go obezwladnia i ucieka i zabiera go samego . Okazuje sie ze w tej strefie panuje zima i wszyscy jej unikaja. Po jakims czasie wraca on do tej strefy i szuka...

więcej

W związku że szykuje się III wojna światowa a Rosja zamierza inkorporować Ukrainę, Mołdawię, Białoruś, Litwę, łotwę, Estonię Rumunię, Bułgarię, Gruzję, Armenię, Azerbejdżan i byłe SRR dawnego ZSRRR w Azji to szukam czegoś na czasie i praktycznego.

Gdybyście mogli wybrać idealną ekranizację Makbeta to kogo chcielibyście jako reżysera oraz jacy aktor i aktorka byliby najlepsi w rolach lady Makbet i lorda Makbeta ? A może sami chcielibyście lub chciałybyście odegrać w filmie jedną z tych ról ?

Film z lat 2010-2015. Ktoś (medium?) odkrywa, że na terenie byłej fabryki zamurowywano dzieci. Jest jakieś małżeństwo, albo dziennikarka, w każdym razie ktoś odbiera sygnały z "tamtego świata" i ujawnia jakiś zbrodniczy proceder z przeszłości.

Od siebie dodam:

- "Wielkodupy pająk"
- "Dupa z marmuru"
- "Nazistowscy surferzy muszą umrzeć"
- "Jak kochać się z Murzynem, żeby się nie zmęczyć"
- "Sześciu mężczyzn, którym robi się niedobrze"
- "Emigrant z żelkowej malinowej łódki"
- "Przepraszam, szukam stołu do ping ponga oraz mojej dziewczyny"
- "Mord...

więcej

https://youtu.be/lM4q5Q70M2M?feature=shared

Jakby ktoś szukał

Zaproponujecie coś w stylu ,,mężczyzna imieniem Otto, albo ,,A Good Person", lub ,,Euforia"?

Pamiętam tylko tyle że.ofiara była jakby w wielkiej przezroczystej klatce i ludzie nie umieli jej pomóc. Nie jestem pewien czy to nie była jaka część serii Piła. Kojarzycie może

Szukam filmu. Utkwiła mi jedna scena. Jest obława policyjna na kobietę. Jeśli dobrze pamiętam, to była czarnoskóra z dzieckiem na rękach. I między policjantami jest rozmowa o tym, aby nie dotykać jej głowy, bo może mieć wbite igły, szpilki we włosy, może w perukę. I ta kobieta jest zarażona wirusem HIV. Pamięta ktoś w...

więcej

Przegapiłem film o Beksińskim "Pars Pro Toto" czy gdzieś można go jeszcze zobaczyć lub pobrać z sieci?