Cześć, mam pytanie, otóż widziałem film '' Mrok '' 2018 i bluza głównej bohaterki mi się spodobała. Niebieska, ze złotą głową orła z przodu, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć.
Orientuje się ktoś co to za firma ?
Witam szukam filmu którego nie pomiętam tytułu ale opowiem troszkę o fabule
Diabeł wciela się w ciało profesora który zabija swoich uczniów pamiętam także że film kończy się tym że uczeń/uczeńca zabija diabła w ciele profesora mieczem lub wypadają z okna sorry że tak mało informacji ale więcej nie pamięta
Na jaki horror pójść na HAlloween.
Obejrzane z tego roku:
Ciche miejsce, Hereditary, Ghostland, Zakonnica, Naznaczony, Prawda czy wyzwanie,
Więc mam takie opcjie:
-Suspiria;
-Winchester Dom duchów,
-Slender man
-Halloween
-lub może o jakimś nie słyszałem.
hej, szukam filmu , pamietam tylko tyle że każdy kto umierał miał w ustach czerwoną kulkę czy coś takiego .... było też coś o kocie, który został wciągniety do basenu
Słuchajcie, od dłuższego czasu szukam pewnego filmu i postaram się podać jak najwięcej szczegółów. Sprawa nie daje mi spokoju, a wielogodzinne szukanie nie przyniosło rezultatów.
Film obejrzałam dawno temu, jakoś 10 lat do tyłu.
Nadawany był przez telewizję TCM. Dzieje się w latach sześćdziesiątych lub nawet...
Szukam tego filmu The Scythian (2018) na tej stronie, jak wpisuje na google to wyskakuje mi coś innego nie na temat
Nie wiem czy w dobrym miejscu, ale nic mi nie szkodzi zapytać. Jak uzyskać efekt klimatu z lat 80-tych? Potrzebna specjalna kamera? Czy da się to zrobić za pomocą edycji w programie do obróbki wideo? Jak do tej pory udało mi się znaleźć nakładkę z szumem, takim jak dawne kasety w kamerach miały, ale to jeszcze nie...
Cześć. Szukam dosc starego filmu w którym mloda para postanowiła sie pobrać przed studiami,oboje wspolnie wyjechali do innego miasta by dzieczyna mogla studiowac a chlopak pracowac na ich wspolne utrzymanie,po pewnym czasie cos miedzy nimi zaczelo sie psuc i sie rozstali.ona poznala nowego faceta z którym sie...