Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bum cyk ,cyk

Cześć, mam pytanie, otóż widziałem film '' Mrok '' 2018 i bluza głównej bohaterki mi się spodobała. Niebieska, ze złotą głową orła z przodu, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć.
Orientuje się ktoś co to za firma ?

Witam szukam filmu którego nie pomiętam tytułu ale opowiem troszkę o fabule
Diabeł wciela się w ciało profesora który zabija swoich uczniów pamiętam także że film kończy się tym że uczeń/uczeńca zabija diabła w ciele profesora mieczem lub wypadają z okna sorry że tak mało informacji ale więcej nie pamięta

Na jaki horror pójść na HAlloween.

Obejrzane z tego roku:
Ciche miejsce, Hereditary, Ghostland, Zakonnica, Naznaczony, Prawda czy wyzwanie,

Więc mam takie opcjie:
-Suspiria;
-Winchester Dom duchów,
-Slender man
-Halloween
-lub może o jakimś nie słyszałem.

hej, szukam filmu , pamietam tylko tyle że każdy kto umierał miał w ustach czerwoną kulkę czy coś takiego .... było też coś o kocie, który został wciągniety do basenu

Słuchajcie, od dłuższego czasu szukam pewnego filmu i postaram się podać jak najwięcej szczegółów. Sprawa nie daje mi spokoju, a wielogodzinne szukanie nie przyniosło rezultatów.

Film obejrzałam dawno temu, jakoś 10 lat do tyłu.
Nadawany był przez telewizję TCM. Dzieje się w latach sześćdziesiątych lub nawet...

witam. poszukuje filmów o nauczycielach lub innych opiekunach którzy zapanowali, pomogli grupie młodych zbuntowanych młodych ludzi żyjących w złych dzielnicach.
np. wytańczyć marzenia....widziałam tez inne ale teraz nie pamiętam tytułów..mam nadzieje że podrzucicie coś ciekawego

Szukam tego filmu The Scythian (2018) na tej stronie, jak wpisuje na google to wyskakuje mi coś innego nie na temat

Nie wiem czy w dobrym miejscu, ale nic mi nie szkodzi zapytać. Jak uzyskać efekt klimatu z lat 80-tych? Potrzebna specjalna kamera? Czy da się to zrobić za pomocą edycji w programie do obróbki wideo? Jak do tej pory udało mi się znaleźć nakładkę z szumem, takim jak dawne kasety w kamerach miały, ale to jeszcze nie...

Cześć. Szukam dosc starego filmu w którym mloda para postanowiła sie pobrać przed studiami,oboje wspolnie wyjechali do innego miasta by dzieczyna mogla studiowac a chlopak pracowac na ich wspolne utrzymanie,po pewnym czasie cos miedzy nimi zaczelo sie psuc i sie rozstali.ona poznala nowego faceta z którym sie...