Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film ogladałem jakies 20 lat temu . Kojarze dzieciaka ktory jezdzil autem chyba po usa i zbieral jakies literki ze stacji paliw kore układal na podszybiu . Jakis wyraz chcial ułozyc i ciagle mu brakowało tej jednej literki . Nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba mial przepaske na oku jak pirat. Przypominam sobie ze...

więcej

j/w od jakiegoś czasu nie działa mi filmweb, nie wiem czy coś było zmieniane w kodzie strony i czy ktoś zgłaszał podobne problemy?

Witam była kiedyś taka bajka 3d dla dzieci tylko nie pamiętam nazwy

serial coś jak ludzie i chyba roboty żyją w mieście , czasami na losowych miejscach padał jakiś kwadrat czy coś takiego , nie pamietam dokładnie, każdego którego wciągnęło spowodowalo ze musiał razem z głównymi bohaterami przejść jakiś etap gry...

więcej

Widziałam niedawno film ale tytuł wypadł mi z głowy:
facet porwał drugiego gościa i zamknął go w piwnicy a potem, ogrywając różne role (raz klowna, raz wkurzonego współwięźnia, detektywa, lekarza, prawnika, matkę itp), torturował go i "przeprowadził" przez proces tak jakby oskarżenia o morderstwo i skazania na...

Trochę trudno opisać bo film niestandardowy, stary,

akcja dzieje się po śmierci bohatera. Jest on osądzany, oceniany na podstawie oglądania przez sędziów wybranych dni z życia bohatera. Coś a'la sąd ostateczny, ale pokazany w realiach ziemskich. Sędziowie i osądzani pokazani jako zwykli ludzie
Sędziowie bardzo...

Szukam filmu w klimacie średniowiecznym w którym jednocześnie rodzi królowa i wieśniaczka. Obie rodzą synów z białymi włosami. Z tego co pamiętam był tam jakiś smok lub stwór który mieszkał pod wodą czy jakoś tak do którego chyba chodził król.

Witam. szukam filmu, w ktorym jakas babka zostaje opiekunka starszego goscia w domu w ktorym mieszka z zona. pozniej probuje jej zostawic jakies notki, a na koncu okazuje sie ze to jakas czarna magia i cos w stylu klatwy. jakis rytual ktory odprawiala jakas para niewolniku czy cos takiego. jesli ktosa cos bede wdzieczy...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W 2017 lub 2018 roku pojawiła się zapowiedź filmu, w którym bohaterowie grali w nietypową grę. Pamiętam tylko, że w jednej scenie ktoś wchodzi do domu i uderza jednego z nich, to również było elementem tej gry.
Ktoś kojarzy?

Szukam filmu o dwóch młodych chłopakach, prawdopodobnie licealistach. Jeden jest mało popularny, drugi jest z tego co pamiętam gwiazdą footballu. Ten drugi prosi tego pierwszego o pomoc w znalezieniu miejsca, gdzie zakopał skrzynkę czy pudełko. Okazuje sie, że w środku jest kaseta na której widać jak jego ojciec...