Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukałem w google a nic ciekawego nie znalazłem bo na fw już sie nie da siedzieć.

Nie pamiętam wiele, film oglądałam z 5 lat temu. Jakiś budynek, w którym zamieszkują emeryci, renciści tak kojarzę. Ludziom grozi wysiedlenie z budynku chyba za nie płacenie czynszu lub jest zaniedbany z powodu braku funduszy. Troje młodych nieudaczników, którzy sprzątają w budynku, obejście, czynią tam drobne naprawy...

więcej

Premiera w Polsce 2 listopada, a Warszawie graja w ponad 10 kinach od wczoraj. Nie ogarniam tego...

Szukam filmów w których głównym motywem jest utknięcie w pętli czasu. Dotychczas obejrzane to: ARQ, Na skraju jutra, 12:01, Dzień Świstaka, Piąty wymiar. Mogą też być seriale.

Szukam filmu o przyjaźni nastolatków lub dzieci, możliwe, że cały film o tym był lub tylko wątek, prawdopodobnie produkcji polskiej, lata 80, coś koło tego, dużo tam było scen, że dzieci przebywały na powietrzu, koło jezior, na łąkach, polanach, spacerowały i zabijały nudę. Oglądałem go w szkole na języku polskim, więc...

więcej

Jak to jest z tymi filmami co budzet byl wiekszy niz boxoffice? to znaczy ze producenci stracili kase na tym filmie?
np ten film
https://www.filmweb.pl/film/Szpiedzy+z+s%C4%85siedztwa-2016-738870

budzet 40mln
a boxoffice okolo 30 mln
stracili 10mln? wtopa

Jak w tytule szukam filmów wojennych i z łodziami podwodnymi (to też jak wojenne).

szukam starego filmu chyba horror facet wskakuje w telewizory i zabija ludzi prosze o pomoc

Film oglądałam z 8 lat temu, film może być z początku lat 2000, Matka z małą córką, która śpi na tylnim siedzeniu samochodu jadą do sklepu, kobieta zostawia śpiącą córkę i szybko robi zakupy. Obok trwa napad na bank, młoda kobieta i mężczyzna w pośpiechu porywają auto z dzieckiem, zaczyna się pościg. Schronienie...

witam poszukuje filmu o dwóch kobietach, z zwiastunie pamiętam ze przebywają same w lesie jakby po apokalipsie. Film dosyc nowy mysle ze 2018 -2015