Główny bohater cofa się w czasie po tym jak ginie jego żona z rąk gangsterów. W przeszłości spotyka się z samym sobą po czym rozpoczyna poszukiwania mordercy swojej wybranki który jest jeszcze dzieckiem. Gdy go znajduje okazuje się że wychowuje go samotna kobieta. Dzieciakowi udaje się ukryć w polu kukurydzy po czym...
więcej
potrzebuję filmów do mojej pracy, takich psychologicznych różnego typu bo rekomendacje mi nie działają a to muszą być emocjonalne i poruszające filmy
+
najbardziej zależy mi na filmach o dzieciach które musiały przejść przez wydarzenia, które nawet dla dorosłych osób są ciężkie do przeżycia
ale mogą być też inne...
Poszukuję filmu o czarnoskórej niewolnicy. Została ona przywieziona przez kogoś ważnego na koniu z Afryki o ile dobrze pamiętam do jakiegoś dworu, pałacu. Była tam służącą. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Też tak macie? Już chyba z 10 ich uzbierałem i nie mogę ocenić, bo FW jest żałośnie powolny...
M.in. "Big Legend" z Lancem Henriksenem i "Eat Me" z Jacqueline Wright...
https://www.filmweb.pl/film/Jak+ojciec+i+syn-2013-685538
Spodziewam się dobrego filmu, więc polecam wszystkim ;-)
Przypomniał mi się pewien świąteczny film, jest dość stary i nie potrafię go nigdzie znaleźć. Z tego co pamiętam jednymi z głównych bohaterów jest samotny ojciec z synem, główną bohaterką była kobieta, która napisała list do świętego Mikołaja i pamiętam scenę, że dostała chyba od tego samotnego ojca kapcie, które były...
więcej
Witam. Chciałbym zaprosić chętnych na grupę na fb o nazwie "Fani filmów i seriali". Powinniście ją znaleźć bez problemu.
Poszukuję również również moderatorów. Jeśli są jacyś chętni do pełnienia tej funkcji - po dodaniu na grupę dajcie znać w przypiętym poście na ten temat i wyślijcie mi zaproszenie do znajomych na...
Film opowiada o dziewczynie która po kłutni z matką umawia się na spotkanie z przyjacielem którego zna tylko przez internet. Zostaję przez niego porwana, a jej Matka zmuszona jest do spełniania żądań porywacza. Porywacz znał zmarłego ojca dziewczyny. Dziewczyna jest przetrzymywana w łazience i chcąc dać o sobie znać...
więcej
Szukam filmu o dziewczynie która została porwana przez człowieka którego znała przez internet jest przetrzymywana w łazience i żeby się uwolnić zalewa sąsiadów, przez wentylację. Porywacz każe matce dziewczyny robić zadania.
Zna ktoś?