Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nie mogę przypomnieć sobie tytułu filmu w którym mąż spełnia fantazję żony o gwałcie, chyba z okazji urodzin na parkingu podziemnym wciela się w postać gwałciciela.. a ona się broni w skutek czego mąż trafia do szpitala.. nie jestem pewna czy film którego szukam nie składa się z kilku wątków niezależnych.. kojarzę...

Film byl podobny do filmu supersamiec. Dwoch przyjaciol po wakacjach poszli do nowej szkoly (liceum) jednego z przyjaciol obudzila matka, zerwala z niego koldre, byl nagi i tlumaczyl sie, ze jest juz dorosly i musi spac nago. Drugiego obudzil ojciec, wypowiedzial zdanie ''powies tu jakies gole panienki, ten pokoj to...

więcej

Szukam scen w filmach, serialach gdzie używane są żaluzje w oknach, balkonach (zaciąganie, podglądanie itp.).
Za wszelkie podpowiedzi dziękuję!

Bo nie wiem, do której fapać.

Cześć! Jak w tytule - szukam polskiego dramatu obyczajowego. Jest mała mieścina z czynną stacją kolejową, która stanowi główne "okno na świat" mieszkańców miasteczka, których głównym marzeniem jest wyrwanie się do większego miasta, ale miejscowa stagnacja ich zatrzymuje. Ogólnie jest o prowincji i jej relacjach z...

Witam wszystkich
Kiedys ogladalem film i chcialbym do niego wrocic,ale nie pamietam tytulu, film byl o falszerzu pieniedzy, swoja"pracownie", mial w jakiejs hali, pieniadze, te falszywe, postarzal piorac je w pralce,
Niewiele wiecej wiem, moze ktos cos kojarzy ?

Witam. Od paru dni mam prawdziwą obsesję na punkcie pewnego filmu. Kojarzę tylko scenę w której facet wchodzi do jakiegoś klubu , czerwone oświetlenie, dość odważne sceny orgii sado maso i nie wiem czemu ale wydaje mi się że w tle leciał Tricky. Film chyba z gatunku horroru o wampirach lub tym podobne. A w scenie facet...

więcej

Poszukuje konkretnego filmu, dzieje się o ile dobrze pamiętam na wyspie bądź na plaży... Grupka przyjaciół wraz z psem przyjechali sobie odpocząć lecz na wyspie zaczęło się dziać coś dziwnego, nagle ludzie zaczęli znikać, pies też, a kluczowym fragmentem filmu może być martwy lew morski na plaży, który (jak się...

Możecie mi podać tyluły fainych filmów romantycznych w podobie po drugiej stronie lub kłopoty z bladynką lub inne

Witam serdecznie. Proszę o pomoc w odnalezieniu filmu na podstawie dziwnej sceny. Udało mi się kiedyś nagrać fragment. Linku niestety nie mogę podać. Opiszę krótko co tam było. Dwie kobiety wydające z siebie dziwne odgłosy, prawdopodobnie udawały zwierzęta, jedna z nich trzymała poroże lub gałęzie, było kilka koni...