Film opowiada o grupie znajomych którzy postanawiają spędzić sylwestra w opuszczonym dworze. Jedna dziewczyna nieswiadomie zjada ciastka z grzybami halucynogennymi i idzie do lasu gdzie rozmawia z dzikiem. Tylko tyle pamietam z tego filmu
szukam filmu, w którym para zaadoptowała dziecko po strasznych przejściach przez co nie mogli do niego dotrzeć chociaż pokazywali swoją opiekę, były z tym dzieckiem kłopoty, oni się martwili ale na końcu się udało
Zapomnialem nazwy filmu i oczekuje na pomoc :D.
W filmie na początku dziewczyna w sierocincu miala problemy z rówieśnikami, położyła się spać ale potem usłyszała coś, wyszła na balkon i zobaczyla trolla, troll zabral ją i uciekl. Obudziła się w jego norze gdzie nie chciał jej wypuścić gdyż chciał ją chronić przed...
Z tego co pamiętam część tytułu to było "...i afera na basenie". Film lub serial opowiadał o chłopaku i jego kolegach w szkole. Mieli iść na konkurs pływacki bo z tego szkoła ich słynęła, ale przeszkodziła im grupka innych uczniów (konkurentów). Z góry dziękuję za odpowiedź.
siemka, szukam tytułu nowego filmu. Widziałem trailer ostatnio w kinie lecz nie mogę znaleźć tytułu. Ten film dopiero będzie w kinach a fabuła wyglądała na film katastroficzny, jakby było trzęsienie ziemi lub jakiś wielki wybuch gdzie wszystko zaczęło się rujnować i zapadać. Na trailerze było widać dziewczynkę ( małą...
więcejSzukam filmu w którym jakaś pani polityk chciała kandydować w wyborach na burmistrza lub senatora w USA (chyba bostonu ale nie wiem). Jednak widząc że nie ma szans postanawia wystawić swoją marionetkę. marionetką był jakiś dostawca którego wszyscy lubili. Potem ta polityk zaczyna go uczyć etykiety itd. Potem się...
W zwiastunie z tego co pamiętam był motyw, że ludzie byli wykorzystywanie do budowy
jakiejś infrastruktury, za pomocą robotów, a sterowali nimi w jakimś ośrodku za pomocą
chipów w ich głowie.
Tak czy siak film pojawił się w przeciągu 4-5 lat dla ułatwienia.
Byłbym wielce wdzięczny za pomoc.
Witam wszystkich,od dłuższego czasu szukam plakatu z filmu Jacka Borcucha "Wszystko co kocham" Jest kilka wersji ,mnie interesuje "kaseta magnetofonowa" :). Może ktoś wie gdzie mogę uzyskać więcej informacji na temat dystrybutora plakatów ,autora? W sieci znikome informacje. Z góry dziękuje:).
Poszukuje filmu w którym celebryta za pieniądze przychodzi do szpitala w którym są chora a raka młodzież i wszyscy pacjenci się cieszą poza jedna dziewczyna która wiedziała że robi to dla pieniędzy, wrócił następnego dnia już bez kamer żeby jej pokazać że tak nie jest. Jak przygotowywał się na gale że swoją dziewczyną...
więcej