Akcja dzieje się w chyba w Wietnamie. Żołnierz chce zaadoptować dziewczynkę, każe jej poczekać w jeepie idzie do urzędu czy coś wraca a na jego oczach wybucha samochód z dziewczyną w środku. FIlm widziałem na początku lat 90 i tyle pamiętam.
Takie, które z każdą kolejną sceną są coraz bardziej poyebongo. Seriale też mogą być, bo obejrzałem niedawno "Insatiable" które ponoć z każdym odcinkiem miało być coraz gorsze ale bardzo bardzo się zawiodłem.
Mało pamiętam z filmu którego szukam ale może ktoś coś skojarzy...
Szukam filmu w którym znajomi czy przyjaciele mieszkają razem przez chyba 7 lat a według tamtejszego prawa jeśli spełni się jeszcze dodatkowe warunki to można ich uznać za małżeństwo.
Dzięki temu że wzięli razem na coś kredyt, że dał jej jakiś...
Kiedyś oglądałam film o narkomance, którą ze złego towarzystwa wyciągnął pewien policjant. Pozwolił jej zamieszkać u siebie a ona w zamian zajmowała się jego 2 dzieci, ona się w nim zakochała jednak on nic do niej nie czuł. Chcąc jej to okazać zaprosił do siebie swoją dziewczynę, która została tam na noc. Główna...
Witam możecie mi polecić najlepsze utwory z filmów jak cała trylogia władcy, Hans Zimmer - Day One Dark, Knight of Cups Official Trailer Soundtrack, Twelve Titans Music - Dust And Light, Lord Of War Soundtrack - Warlord, Heat (1995) Score coś w tym stylu pozdrawiam
Witam,
Szukam filmu, ale widziałem tylko początek i w dodatku dość dawno. Film był o porwaniu córki premiera/wicepremiera (?) i wzięciu zakładników w biurowcu. Porywacze byli bardzo brutalni, zabili parę osób z biurowca (?). Cały budynek otoczyła policja i tylko jeden policjant zdołał wejść do środka zanim...
Co to za film nie pamietam czy on był polski czy nie ale to stary film alkcja dziala sie w rakiecie kosmicznej potem jakaś robotka poleciala do jakiegoś faceta i tam go chyba zabiła
Pytanie raczej dotyczy tych, którzy oglądają bądź oglądali kiedyś kanał TV5 Monde po francusku. Otóż gdzieś tak w 2007 roku nagrałem na kasecie VHS film kostiumowy z TV5 Monde (wersja francuska). W tym filmie był pokazany dwór, pałac, przegląd wojska, pijatyka żołnierzy (skoczna muzyka na skrzypcach). Pod koniec filmu...
więcejBeutifull and Best czy Grandfather to nuts & 4 kingdoms najlepiej z lat 2010-18 no i byle po polsku z jezykami obcymi nie najlepiej
Pytanie raczej dotyczy tych, którzy oglądają bądź oglądali kiedyś kanał TV5 Monde po francusku. Otóż gdzieś tak w 2007 roku nagrałem na kasecie VHS film kostiumowy z TV5 Monde (wersja francuska). W tym filmie był pokazany dwór, pałac, przegląd wojska, pijatyka żołnierzy (skoczna muzyka na skrzypcach). Pod koniec filmu...
więcej