Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedy byłem małym chłopcem hej, dane było obejrzeć mi film animowany wydaje mi się że raczej z tych wartościowych
Dziewczynka wyrusza w samotną podróż w poszukiwaniu ojca, spotyka po drodze giganty z którymi się zaprzyjaźnia a później okazuje się że giganty są strażnikami schowanego na samotnej wysepce drzewa życia...

więcej

Film opowiada o kobiecie która znajduje lalkę niemowlaka w autobusie czy innym środku komunikacji potem umiera jej pies ,kobieta wielokrotnie próbuje wyrzucić lalkę ale ta jednak zawsze wraca ,film kończy się tak ze kobieta chce zakopać lalkę ale zamiast tego żywcem zakopuje swoje dziecko ...nijak nie mogę znaleźć tego...

więcej

to horror,jak jakas dziewczyna jechala pociagiem,z ktorego uciekla jak na chwile stanal tam gdzie nie bylo przystanku planowego i wyladowala w jakichs ruinachs wiatyni,czy starego domu,gdzie straszy

film jest o takim gościuktóry spotyka taką blondynkę z gry, okazuje się że ta gra to jakaś grubsza sprawa, znajdują ludzi chcących popełnić samobójstwo podłączając rurkę do wydechu i zamkają się w aucie, później nie pamiętam co się działo i kończy się że ta dziewczyna się zabija chyba skacząc z dachu

Cześć, szukam tytułu filmu, niestety nie oglądałem go, więc nie mam wiele info, ale....

Jest to film to żołnierzu który odpowiedzialny jest za informowanie rodzin o ich zmarłych potomkach na wojnie.

Czy coś podobnego :) Film nie jest bardzo starty, myślę, że lata 2012-2017

Cześć. Od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju wspomnienie z dzieciństwa (początek lat 90). Nawet nie mam pewności, czy chodzi o film, czy serial. Pamiętam, że był chłopiec i dziewczynka chyba rodzeństwo. Ich sąsiadem? był brodaty staruszek (z wyglądu coś jak dziadek od szufli z Kevina), który okazał się...

Szukam filmu który nie tak dawno leciał w telewizji. Bylo o chlopaku który miał swoje dziecko, palił. Jeździł na motorze i okradał banki, razem z wspolpracownikiem(on jeździł ciężarówką). Raz wbił przyjacielowi swojej dziewczyny śróbokręt( chyba) w oko, miał sprawę w sądzie. PROSZĘ POMÓŻCIE!!

Gdzie znajdę rosyjski film Powrót 2003 rok tak żeby były napisy angielskie A orginalna wersja filmu po rosyjsku

Witam serdecznie, od jakiegoś czasu szukam pewnego filmu, nie pamiętam za dużo, ale zobaczmy :D
Jakiś z jakimś byłym szpiegiem/agentem lub żołnierzem który siedzi w więzieniu, spotyka się jakaś kobieta z fbi czy cia, w każdym razie z jakiejś agencji, pokazuje mu zdjęcia i proponuje że zaaranżują jego ucieczkę, ale...

film z 2018 roku tato z corka mieszkaja sami na poczatku jego corka zabija kolege spycha go ze skarpy i zabiera mu medalion ktory on wygral pozniej zabija psycholog dajac jej gniazdo os do auta