Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Od razu napiszę, że będzie spojler bo znam tylko jedną końcową scenę z filmu ale dość charakterystyczną. Nic więcej nie pamiętam. W filmie grupa ludzi chce przewieźć, ukryć, przemycić itp dużo złota i robią z niego kotwicę. Nie pamiętam nic więcej i już się boję czy to nie jest wymysł mojej wyobraźni. Jeśli to...

więcej

hej . szukam film. - z tego co pamietam byli tam dwaj sasiedzi badz bracia , w wymarlym swiecie (chyba co staszylo jakies zombie) z jednym z nich zyla corka jak jak pozniej akazalo byla to corka tego sasiada . byl tam tez pies ktory zima zostal zabity przez te "zombie" .... czy ktos moze wie co to za film ?

Nie mogę go oglądać może pomoże ktoś dlaczego

Znajomy wspominał mi o pewnym filmie jeszcze przed 2008 rokiem (więc film jest prawdopodobnie jeszcze starszy), ale nigdy nie udało mi się go obejrzeć. Fabuła kręci się wokół grupy dzieciaków, które przypadkowo wpadają do głębokiej dziury. Na dnie dziury znajduje się woda, która sięga im do szyi, utrudniając im...

Hej! Niestety nie potrafię okreslić nawet dziesięciolecia z grubsza. :)
Co ja pamiętam: film animowany /bajka były produkcji skandynawskiej. Szwedzka Dunska/Norweska; nie mam pojęcia, ale były tam krasnale których największymi wrogami były trole, bodajze trzech potężnych braci. Kiedy trole wyruszały w las, to małe...

Jak wam się podoba Elizabeth Debicki i jej gra aktorska ? To kolejna ze ślicznych aktorek dzisiejszej doby.

film opowiada o potworze z bagien i widziałem go w telewizji lata temu. Jeśli chodzi o fabułe to pamiętam ze tym potworem okazał się przyjaciel głównej bohaterki która wróciła do miasta w którym kiedyś mieszakała a ten jej znajomy nie mógł go opuscic tego miasta( nie pamietam dlaczego ale chyba chodziło o cos...

I look for a Film, where murder who was liked wallpapier peinted , comes out of the wall and kill.Scen witch i remember;next to the balkon door rollinged- in the shade.I wasched this film , when i have been a child.

Pamiętam tylko taką akcję że zwabili go za pomocą porwanej kobiety do zbiornika i zalali jakimś klejem lub żywica, miał się z tego nie uwolnić już ale podczas transportu ciężarówka ten klej popękał i się uwolnił i uratował ta kobietę

poszukuję tyułu starego filmu lata 80-90. Pamiętam bardzo mało. Był to horror, pamiętam końcówkę filmu akcja w kościele, gdzie się rozstąpiła podłoga i jakieś czerowne potowory tam wychodziły. Księdza coś chyba przykuło do ołtarza albo do ambony przed ołtarzem coś w ten deseń. Miałem to kiedyś na kasecie vhs...