Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film Polski może z lat 1995-2007, grupa pielgrzymów z jakieś parafii wybiera się do sanktuarium, w autokarze jest wszystko ok do czasu, aż autokar ulega awarii. Pielgrzymi szukają schronienia przed deszczem, oczekując na drugi autobus poznajemy każdego z nich, jego ciemne strony. Wśród grupy zaczynają wybuchać kłótnie,...

więcej

fimweb nie podaje opcji "usuń", nie wiem jak usunąć konto. Zakładałem je 6 lat temu nie mogę więc napisać z adresu, z którego je zakładałem na adres "pomoc@filmweb.pl". , bo od lat mam inny adres. Wszelkie wygooglowane linki z tym pytaniem są nieaktywne. Oczywiście mogę zacząć pisać obelgi pod każdym postem, bluzgać...

więcej

Z nudów oglądam filmy o praludziach, neandertalczykach, itd. co polecacie w tym temacie. Proszę o tytuły których google nie znajduje na tag prehistoria ,neandertalczyk. Klasyki znam, proszę o niszowe, mało znane tytuły. Pozdrawiam.

Film był o detektywie który miał dwie "twarze" że tak powiem. Mordował ludzi za pomocą linki w zegarku, dusił je. A potem jako detektyw udawał że ściga mordercę czyli siebie. Więcej niestety nie pamiętam.

Szukam filmu, ktory byl o mlodej kobiecie, ktora miala watpliwosci przed slubem. Zaprzyjazniala sie z nastolatka, a potem rzucila tego narzeczonego i byla z ojcem tej nastolatki. Film byl chyba amerykanski. Nie byl specjalnie stary. Dzieki za pomoc.

Dzień dobry. Proszę o pomoc. Film o człowieku (chyba bogatym), który wspomina swoje życie. Oprócz podbojów miłosnych pamiętam też jego wspomnienie o wejściu na jakąś wysoką górę...

Witam szukam jakiegoś filmu o zombie który przedstawia poczatki epidemii jak ludzie radza sobie z rozpadającą sie nagle rzeczywistoscia.

Jestem kinomaniak2000 zaskoczcie mnie czyms czego nie znam:)

Witam, w młodości oglądałem polską bajkę w telewizji. Pamiętam tam tylko że była zła postać która miała na sobie płaszcz i kapelusz w kolorze czarnym lub fioletowym. Miała ona swoją bazie w opuszczonym tunelu na torach. Kradła ona książki z biblioteki chyba. Kojarzycie tą bajkę???

Film raczej amerykański, komedia kryminalna. Kojarzę, że grał tam znany aktor. Z fabuły pamiętam,że kilku włamywaczy napadło na jakiś dom i zorientowali się,że ktoś ich zauważył i wezwał policję. Przed przyjazdem policji zdążyli uciec z rabowanego domu do sąsiedniego domu (lub był to dom znajdujący się naprzeciwko...

Hej,
szukam filmu. Był to film detektywistyczny na tle religijnym. Seryjny morderca zabijał ludzi, którzy byli jakoś powiązani z 12 apostołami. Proszę o pomoc :)))