Pamiętam mało. Rodzina jedzie przez góry samochodem i mają zakłócenia nawigacji. Okazuje się że to ufo. Potem uciekają do jakieś chaty i tam walczą o przeżycie . Była też scena w tunelu gdzie było dużo porzuconych samochodów
Ktoś wie kiedy w Polsce i na jakiej platformie? Czytałam, że na Disney+ ale pewności nie ma. Dajcie znać jeśli ktoś wie:)
Szukam naze filmu na instragam widziałem,filmik był taki ze Ojciec z swoim synem pojechali na ryby łowic ryby nad wodą patrzy a tu na balkone jakiegoś domu stary dziadek uprawia seks z bardzo młodą kobieta to ten rybak odrazu zakrył oczy swojemu synowi by nie patrzył się. w razie czego na PW moge podać link tego...
Witam. W której części filmu hooligans była scena ze pracownik warsztatu samochodowego słuchał w radiu losowania par pucharu Anglii i ucieszył się gdy jego drużyna wylosowala odpowiedniego rywala.
Film o ojcu który porywa z konwoju mordercę czy gwałciciela swoje córki porywa go i znęca się nad nim. Podaje mu jakieś środki i go operuje. Kojarzycie tytuł
Hej, szukam filmu, pamiętam zarys fabuły, mianowicie było małżeństwo, w którym mąż nagle został niepełnosprawny, załamał się psychicznie i kazał żonie kochać się z innymi mężczyznami, a po wszystkim przychodzić i mu opowiadać o wszystkim. To tyle co pamiętam, z góry dziękuję za pomoc.
Witam. Pamiętam że był to horror w którym chłopak bał się ciemności . Gdzie nie było światła atakował jakiś latający duch . Finalna scena była chyba w ostatnio morskiej. Kojarzycie może taki film. Z góry dziękuję
Klimatycznie podobny do filmu biały kieł z 1991 roku też czasy wydobywania złota itp,główny bohater ma psa,jest to chyba owczarek niemiecki,film jest przygodowy,akcja toczy się kolo jakiejś wioski Indian i pamiętam że na sam koniec filmu główny bohater ginie od strzału z łuku i leży w wodzie z wbitą strzałą z łuku,pies...
więcejGdybyście mieli możliwość nakręcenia filmu z waszym autorskim scenariuszem i moglibyście zaangażować swoją ulubioną aktorkę to jaki byłby to film i jaką rolę dalibyście w nim swojej ulubionej aktorce ? Mnie osobiście marzyłaby się Alicia Vikander jako Lúthien gdyby Silmarillion był możliwy do zekranizowania (Na razie...
więcej