Witam! Od lat siedzi mi w głowie film, z którego pamiętam nie wiele: siostra, młoda dorosła, i jej nastoletni brat muszą ewakuować się z domu z powodu jakieś katastrofy naturalnej. Ciotka oferuje im że ich podwiezie samochodę, jednak oni odmawiają bo spodziewają się, że rodzice ich wezmą.
Rodzice dzwonią żeby...
Witam.
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu w którym parodiowano Leona.
Jedyne co utkwiło mi w pamięci to dwie scenki.
W jednej główny bohater siedział na poczekalni i próbował powstrzymać pocenie się.
Pocił się pod pachami i musiał używać gazet ,lało się z niego jak z kranu.
Druga scenka rozgrywała się na...
WITAM POSZUKUJĘ FILMU W KTÓRYM AKCJA ROZPOCZYNA SIĘ OD DOMKU NAD JEZIOREM CZY TEŻ INNĄ WODĄ GDZIE SPĘDZA CZAS MĄŻ Z ŻONĄ ORAZ Z SYNEM I NAGLE DO DOMU WPADAJĄ 3 BYŁYCH BODAJŻE LUDZI Z MAFII W KTÓREJ KIEDYŚ TEN MIESZKAJĄCY TEN MĘZCZYZNA TAM NALEŻAŁ I CHCE ODEJŚĆ LECZ NIE POZWALAJĄ MU NA TO ZOSTAJE POBITY I KAŻE UCIEKAĆ...
więcejHello Szukam filmu Nie mam pojęcia co do treści chyba jakieś science-fiction jest tam scena gdzie chyba wszystko wybucha jakiś jasny tło taka nicość i głos mówi że na końcu Pozostaje tylko cisza albo pustka nie pamiętam chodzi o tą jedną scenę gdzie naprawdę jest cisza wszech ogarniająca Jakby naprawdę End of the...
A co to za film kilku murzynow chlopakow byli na zabawie czy na piwie gdzies i zostali pobici przez bialych jeden chyba zginol i twa sledztwo w tej sprawie ...
Szukam filmu o pirackim skarbie, pamiętam tylko że skarb znajdował się w jaskiniach i była tam studnia gdzie wszyscy monety na szczęście rzucali a to spadało nieopodal skarbu. Nie wiem czy to dwa różne filmy ale pamiętam że coś było o jakimś potworze typu lochness, który był ranny na koniec się plaża zapadła i ten...
Pamiętam niewiele >
Mężczyzna zostaje chyba porwany przez gang albo mafię po czym w samochodzie 2-óch facetów wbija bohaterowi nóż w oczy :d a dalej to pamiętam tylko że bohater krył się gdzieś na plaży lub pod mostem by pod koniec filmu zemścić się na gangu/mafii i wtedy niewidomy poszedł do kryjówki gangu i...
Widziałam chyba już wszystkie, ale może jednak... podawajcie tytuły to może coś wyszperam i oglądne :P
Witam,
Akcja toczy się w lesie w starej drewnianej chatce. Mężczyzna zamieszkuje w niej będąca prawdopodobnie po więzieniu. W domu jest obserwowany przez ukryte kamery(w telewizorze, w ścianach czy tez lustrach weneckich), pamietam ze odwiedził go zabłąkany pies który co noc do niego przychodził aż w końcu go wpuścił...