Witam, szukam filmu którego fabuła skupiała się na psychopacie co porywał ludzi i torturował ich, wszystko to relacjonował na żywo w internecie, a policja próbowała go namierzyć ;) Proszę o pomoc!
Film opowiada historię przyjaciółek, które zawierają pakt krwi. Jedna z nich znajduje "miłość swojego życia" i kontakt się urywa. Pamiętam, że jakoś te przyjaciółki później się odnajdują, a ta "miłość życia" pragnie jedną z nich zabić kiedy się upija i śpiewa Always on my mind. One obie chyba nawet były czarownicami.
funny games, piła, truth or dare, noc oczyszczenia, bankomat, tylko raczej nowszych, bo z tych starszych to dużo widziałam, z góry dziękuję za pomoc.
Albo coś o niewytlumaczalnych zjawiskach. Z przyzwoitą oceną. Oczywiście nie Z archiwum x. Serial wiedźmy z salem też widziałem...
To co mi się przypomina z tego filmu to, że w jakiejś górzystej miejscowości, może coś w Szwajcarii, rozpoczyna się jakiś występ grupy chóru, ale jedna z ważniejszych postaci, może dyrygent, albo po prostu główny bohater, a raczej bohaterka, umiera w łazience, bo prawdopodobnie się potknęła i rozbiła sobie...
Filmu sam nie oglądałem, wiem tylko tyle co opowiedziała mi moja siostra.
Kobieta jedzie samochodem, mając przeczuci, że coś bedzie nie tak, dzwoni do swojego domu w którym jest jej córka i opiekunka, żeby nie wpuszczały nikogo. Telefon się urywa i kobieta zawraca i jedzie do domu. Na miejscu zastaje martwą...
Film conajmniej 5letni. Chłopak przeprowadza się do mieszkania lub hotelu. Slyszy awantury za scianą. Okazuje się ze nikt tam nie mieszka. Pozniej okazuje się ze facet ktory tam mieszkał zabil swoja rodzine i siebie i to ich słyszy
Byłem wczoraj w kinie na Kamerdynerze Filipa Bajona. Nie wiem jak uważają inni ale jako zapis tragedii Polaków mordowanych w roku 1939 na Pomorzu przez Niemców (Zasięg niemieckich mordów na Pomorzu był wtedy bezprecedensowy na ziemiach okupowanych przez Niemców ) film Bajona wypada dużo słabiej niż przedstawienie...