Ciekawi mnie czemu w wielu filmach amerykanskich aktorzy mowia po brytyjsku np eddie murphy w shreku czy aktorskie filmy disneja
Horror był o grupce znajomych gadających na Skype obgadywali zmarłą koleżankę, która później ich nawiedzała. Z góry dziękuję (ang. Thanks from the mountain) :)
https://www.filmweb.pl/film/Wielki+Mike.+The+Blind+Side-2009-394398 Podobne tytuły, albo tematyka podobna,bezdomny, ktoś mu pomaga, on się odwdzięcza. Proszę o pomoc.
Dawno temu oglądałam film, w którym pod koniec dziewczyna po prostu wchodzi do jeziora, stawiając krok za krokiem i popełnia samobójstwo. Niestety nie pamiętam o czym dokładnie był, ale zakończenie wyryło mi się w pamięci i chciałabym do niego wrócić.
Jest to jakaś fantastyka o niegościnnej planecie na której chcą osiedlić się ziemianie, bodajże z Kevinem Sorbo jeśli nie pomyliłem twarzy możliwe że serial.
Widziałem reklamę chyba na TV6.
Pozdrawiam.
Lights out?? coś chyba podobnego film chyba z lat 90 byłem nastolatkiem i pamiętam urywek dopóki chłopiec stał w świetle latarek itp nic mu nie groziło, bo w ciemności czaiło się jakieś zło lub wiedźma (chyba w dzieciństwie zabiło mu rodziców) - potem dalszy ciąg odbywa się jak już jest dorosły ale nadal idzie spać...
Film chyba francuski. W filmie chodzi o to że ojciec dzieci zostaje oskarżony o je molestowanie co jest nieprawdą. Później go skazują i przetrzymują w okrutnych warunkach gdzie mocno chudnie.
Film opowiadał o matce, która uciekała przed swiatem z synem, ukrywała się, izolowała go bardzo i w końcu, kiedy syn był juz w wieku szkolnym, na jakiejś plaży syn poznał jakiegoś faceta, matka była tym faktem bardzo zaniepokojona. Czy ktoś z Was kojarzy?
Film opowiadal o chlopcu, ktory gral na automatach w jakas gre w ktorej strzelales statkiem kosmicznym. Pewnego razu osiagnal jakis rekord w niej i przylecieli do niego z kosmosu jako ze zakwalifikowal sie jako pilot w wojnie miedzygalaktycznej. Pamieta ktos moze tytul tegoz filmu? Z gory dzieki za pomoc.
Film był o tym że była siostra i jej młodszy brat. i chyba jakimś gościom spodobała się ta laska i oni włamawali się do jej domu i oni uciekali, wiem ze ten brat miał jakieś tunele i wiem że bylo lustro weneckie i ona temu typowi chyba jeszcze nóż wbiła w twarz czy coś innego. Wybaczcie za gramatyke, dzięki :))