Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam szukam ten film https://www.youtube.com/watch?v=URMDo_Zk3yI SPY GIRLS 2 na filmweb mi nie wyskakuje ,

Hejka,wszystkim:-) Wie może ktoś gdzie można obejrzeć lub pobrać za free horror komediowy Six Hot Chicks in a Warehouse ?

Cześć, szukam kompilacji scen które zostały stworzone według listy AFI’s 100 Years…100 Movies (10. rocznica), cała kompilacja była skomponowana z piękną muzyką, ktoś kojarzy ? Przeszukałem cały internet i byłem na jego końcu i nic. Błagam Pomocy .

Cześć

Cześć

Film oglądałem dawno temu w telewizji, pamiętam tylko szczątkowo:
Jakiś gość przetrzymuje kobietę w mieszkaniu, pada nazwisko chyba Hoffman.
Akcja dzieje się w jednym pomieszczeniu, nic więcej nie pamiętam.
Proszę o pomoc

Film czarno-białych, nakręcony przez Amerykanów podejrzewam, że jeszcze w latach 60tych. Mężczyzna z arystokratycznej rodziny poznaje kobietę. Ona jest dobrze przyjęta w jego domu. On wyjeżdża na wojnę. Ona dostaję fałszywą informację , że zginął. Z braku środków do życia decyduje się na prostytucję. Chodzi po peronach...

więcej

Witam, mam problem ze znalezieniem fimu, nie wiem tez czy dokladnie opisze ten film, poniewaz pamietam niewiele waznych szczegolow. Film zaczyna sie od tego, ze jest dziadek i jego wnuk w sklepie. Dziadek ostrzega wnuka przed "starą wazą/matrioszką", po czym wyjezdza. Tego samego dnia chlopak przychodzi do sklepu z...

Mezczyzna zaczął tańczyć z kobietą taniec towarzyski, zblizyli się do siebie tak że dziewczyna się w nim zakochala, chłopak ja polubił na początku, miał dziewczynę która wyjechała i nie myślał o żadnym związku z inną .jego dziewczyna Napisała do niego list który kobieta z ktora tanczy ukryla go przed nim żeby nie...

złamano mi serduszko dziś, więc prosze dajcie mi coś miłego na dziś

że film "300" jest rozpisany na Filmwebie jako dramat historyczny?

niezły smaczek...