Poszukuję jakichś filmów typu Alex Strangelove, The kissing booth albo Do wszystkich chłopców których kochałam
Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu filmu ktorego szukam od dwoch tygodni.
Film w klimacie Iluzjonista
Mloda kobieta osadzona w lochu za morderstwo meza opowiada swoja historie detektywowi. Jako mloda dziewczynka zostaje wyslana przez chora matke do karczmy(rybakow?), tam zostaje skrzywdzona przez mezczyzn(e)? co...
Szukam filmu w którym policjant kupuje stacje benzynową. Poznaje matkę z córką, która służy mu jako przynęta do wywabienia pedofila.
Poszukuję zagranicznych filmów w których występują wątki o Polsce i Polakach, gatunki mogą być wszystkie od wojennych np. 1612, po obyczajowe np. Polak potrzebny od zaraz.
Mezczyzna zaczął tańczyć z kobietą taniec towarzyski, zblizyli się do siebie tak że dziewczyna się w nim zakochala, chłopak ja polubił na początku, miał dziewczynę która wyjechała i nie myślał o żadnym związku z inną .jego dziewczyna Napisała do niego list który kobieta z ktora tanczy ukryla go przed nim żeby nie...
Hej. Dawno temu oglądałam film. Nie jestem w stanie sobie przypominam dokładnie o czym był i jaki miał tytuł. Film jeśli dobrze kojarzę na podstawie książki. Chodziło o przekazywanie wiadomości z takich jakby latarni, chodziło o nadawanie albo odbijanie światła. Film był dość długi. Ma ktoś jakiś pomysł na tytuł?