Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zaproponujcie znakomite komedie.

Hej. Dawno temu oglądałam film. Nie jestem w stanie sobie przypominam dokładnie o czym był i jaki miał tytuł. Film jeśli dobrze kojarzę na podstawie książki. Chodziło o przekazywanie wiadomości z takich jakby latarni, chodziło o nadawanie albo odbijanie światła. Film był dość długi. Ma ktoś jakiś pomysł na tytuł?

Szukam nowego filmu, widziałam reklamę...kolacja dla arystokratów, gdzie zamiast żony gospodarza (chyba) pojawia się służąca, o czym goście oczywiście nie wiedzą... . Pomocy!

Szukam filmu o chłopaku który lubi zł chodzić z kolegami do lasu.
Mial bardzo bujmą wyobraźnie i las stawał się calkiem innym światem.
Pewnego dnia poznal dziewczynę w ktorej sie zakochal.
Dziewczyna chciała pójźc z nimi zobaczyć co robią ale nie pozwolili iej na to
Dalej nie pamietam ale bylo cos ze poszedl z nią...

więcej

Witam, szukam tytułu komedii, w której to do kapiącego się chłopaka wchodzą dziewczyny i zaczynają się rozbierać. On nie chcąc doprowadzić do erekcji mówi do siebie coś w stylu "myśl o dwóch zdechłych pieseczkach"...
Kojarzy ktoś ten film? Na pewno ma więcej niż 6 lat.

Poszukuje tytułu horroru w który to brat-lub bracia-wracają do rodzinnego miasta, w którym rządzi sekta. Dzieją się tam przedziwne rzeczy. To świeży filmik, bodajże z 2017 r., ale tytuł mi wyleciał z głowy. A chciałem go obejrzeć. Pomożecie? Pozdrawiam. :)

Witam, zależy mi szczególnie na filmach nakręconych w Genewie, ale jak również na terenie Szwajcarii, szczególnie tych których sceny są kręcone poza wnętrzami budynków.
Stąd też pytanie dlaczego jest ich tak niewiele?

Cześć, kiedyś oglądałam film, francuską komedię o dziewczynie pracującej z dziećmi, chyba jako przedszkolanka, został do niej skierowany pewien mężczyzna który ma do odpracowania godziny społeczne, zakochują się w sobie i mają ciekawe przygody, niestety przejrzałam prawie cały Filmweb i nie mogę go znaleźć a nie...

Hej, szukam filmu już od bardzo dawna, może tutaj ktoś pomoże. Wydaje mi się, że jest to film z lat 90, ewentualnie z początku 2000. Pamiętam jedną scenę, mężczyzna poznał dziewczynę (chyba w galerii handlowej) , wsiedli razem do jego furgonetki, ale gdzieś po drodze zatrzymali się na uboczu. Podjechał do nich...

Film czarno-biały (zamierzenie reżysera) był w TVP w latach 80. Dramat. Akcja dzieje się wśród piratów wideo, którzy kopiują filmy poprzez... linię telefoniczną. Jeden z bohaterów wpada na pomysł pobicia rekordu w oglądaniu telewizji. Po kilku dobach bicia rekordu zapada w śpiączkę. Próbują go z niej wybudzić jego...