Hej, czy znacie jakieś filmy podobne do "Infiltracja" (2006) i "Miami Vice" (2006)? Chodzi mi o filmy, których głównym motywem jest infiltracja jakiejś grupy przestępczej przez policjanta/policjantów, którzy przenikają w struktury mafii, aby ją rozpracować? Poprosiłbym o jak najwięcej tytułów.
Witam szukam filmy muay thai , Ong Bank już oglądałem
przy okazji https://www.filmweb.pl/film/Skazany-2017-742795 czy ten film ma coś zwiazanie z muay thai ? na Youtube jak wpisałme muay thai movie trailer to mi wyskoczył ten film jako gatunek muay thai
https://www.youtube.com/watch?v=yP1ZM6botZk z...
Stary film , widziałem go ok 20lat temu , główny bohater to aframerykanin , psuje mu się samochód (kombi) , i trafia do klasztoru Sióstr Zakonnych , film to komedia lub obyczajowy z elementami komedii , jest w nim scena jak mówi że zjadł by jajecznice z 30 jaj , a jak zakonnice podają mu danie z jednego sadzonego...
Witam wszystkim, mam problem ze znalezieniem filmu, pamiętam z niego tylko jedną scenę, gdzie dwoje ludzi spotyka się w hotelowym barze, on mówi, że jest architektem, ona nie pamiętam kim, jedyne co to wiem, że zauważyła to, że facet przed momentem zdjął obrączkę, po krótkiej rozmowie ten mówi, że ma pokój w tym hotelu...
więcejZarekomendujcie mi jakieś filmy o II wojnie światowej gdzie akcja toczy się w Polsce z wyjątkiem" 4 pancernych i psa".
Pomoże mi ktoś znaleźć tytuł filmu anime, który oglądałem kiedyś?
To było anime jednoodcinkowe, nie seria. Ale raczej nie pełnometrażowe. Może wydane jako jedna z historii, coś jak Memories (1995)? Na pewno starsze niż 10 lat.
A więc pamiętam, że był młody inżynier wysłany na wyspę? lub do miasta?, który ma zbadać...
mężczyzna odnajduje kości ostatniej kobiety na ziemi (aktualnie ludzie są sztucznie tworzeni) oraz znajduje zdjęcie tej kobiety z dzieckiem. Jest agentem, który musi odszukać ostatniego człowieka na ziemi urodzonego z łona kobiety. Na początku myśli, że to on jest tą osobą, później jednak okazuje się nią być...
Szukam takiego filmu Strasznie dawno temu go oglądałam i nie pamiętam dokładnie wszystkich szczegółów ani tym bardziej tytułu chodzi o chłopca który został adoptowany z domu dziecka na okres Świąt Bożego Narodzenia ta osoba która go adoptowała znała opiekuna tego chłopca z domu dziecka które się też nim zajmował w domu...
więcej
Film z początku lat 90, tak myślę. Para małżeńska rozwiazujaca zagadke kryminalną na prowansji. Być może to jedna z części serii filmów. Coś jak seria "Państwo Hart" może to nawet o nią mi chodzi ale brak jakich cokolwiek informacji o fabułę przy tych filmach.
Co do fabuły i o jaką zagadkę kryminalną chodzi to nie...