Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

walczyl z jokerem,ktory go uwiezil w kaftan i dal do szklanego pojemnika duzego z woda,a joker z jakims chlopczykiem byl,ten chlopczyk siekiera chcial uwolnic batmana,ale joker przeszkodzil,ale jedno uderzenie starczylo,zeby troszke mocne szklo peklo i batman wydostal sie

Hej, jakiś czas temu oglądałem film. Był o grupie przyjaciół którzy pojechali gdzieś samochodem (teren przypominał trochę Australię) i w czasie drogi musieli się zatrzymać żeby zmienić koło czy coś takiego, wtedy znaleźli się pod ostrzałem snajpera. Jakiś czas później jechał też inny samochód, do pary siedzącej w tym...

więcej

Cześć ,ostatnio moi znajomi puszczali film bądź serial i mnie wciągnął ale tytułu nie pamiętam wiem że to było po polsku i jedna scenę pamiętam były 3 dziewczyny w łazience na imprezie i jedna do drugiej z kad ma takie cichu czy dawała dupy pedofilowi czy jakoś tak i się pobily i jedna jej coś włożyła nie wiem co i...

więcej

kto jest największym zakapiorem filmowym
Wes Studi - Ostatni Mohikanin
Danny Trejo - Desperado
Cary-Hiroyuki Tagawa - Ostry poker w Małym Tokio
a może ktoś inny? (kobiet nie liczymy, bo Lucy Liu z Kill Bill)

Witam kojazylem moze ktos z was bakke chyba angielska cos w stylu baranka shau tyle ze z psem. Z tego co kojaze to facet mial piekarni i mial wyjsc z maz za wredna babe ale on nie wiedzial ze Ona jest wredna å jedynie jego pies

jakis japonski zolnierzuwzial sie na chinczyka,scigal go,mimo,ze jego zolnierze mowili mu,ze ten chinczyk nic nam nie zrobil,a jak dostal go to zaszyl na zywca mu igla i nitka dokola oczu,pozniej na krzyzu powiesil,a chinczyk i tak żyl dalej

1. Trzej faceci wyruszają w góry by odszukać skarbu D.B. Coopera, komedia, USA, chyba pływali kajakami.

2. Kosmita ma za zadanie zbadać czym jest seks. Przebiera się za człowieka i szuka dziewczyny. Komedia. Pamiętam, że się ożenił, a potem sztucznym penisem kochał się z żoną wiele godzin bez przerwy.

3. Ktoś...

Film oglądałem kiedyś chyba na TVP. Było to już ładnych parę lat temu. Opowiadał o mężczyźnie, który zgwałcił córkę jakiegoś lekarza. Ten lekarz wynalazł wcześniej jakiś nowy wirus bodajże i w akcie zemsty zaraził nim gwałciciela. Następnie ów gwałciciel po raz kolejny gwałci córkę lekarza i zaraża ją tym samym...

Szukam filmów w szpiegowskich i że zaczynają być spiegami w szkołach lub na studiach

szukam filmów z motywem prania mózgu