Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

https://teleshow.wp.pl/mroczne-oblicze-braci-mroczek-zaskakujace-zdjecia-z-planu -nowego-filmu-6293782221657729a

Witam. Poszukuje filmu amerykanskiego. Akcja toczy sie w czasach miedzywojennych. Kobieta przyjezdza do miasteczka. Od razu zwraca na siebie uwage ksiedza. Pozniej poznaje mezczyzne, ktory jest za cos scigany. Jego aresztuja. Ona rodzi dziecko a wszyscy uznaja, ze je zabila bo nie zostalo znalezione. Kobieta laduje w...

więcej

Oglądałem go baaardzo dawno temu.

Jest tam taka scena:
Para kochanków siedzi na wysepce/skale, kobieta jest topless, macha energicznie do przepływającego jachtu, a jej partner zakrywa jej biust skarpetkami.
Kojarzy mi się z Włochami, jakieś lata '60?

Pomożecie?

Szukam horroru, w którym na autostradzie upiór zabijał ludzi i w workach przetrzymywał w jaskini pełnej kości. Autostrada biegła przez pustynie, a gdy pojawiał się upiór to radio każdego auta przestrajało się na inną falę ze specyficzną muzyczką. Muzyka ta leciała również w pewnej knajpie na pustyni, do której...

dwóch psychopatów z furgonetki ze słodyczami. Jeden przebrany za kobietę, drugi osiłek. Trzymają w piwnicy dwie dziewczynki przebierają je za lalki. Osiłek się nimi bawi.

Witam
Szukam filmu który dość dawno oglądałem (2010-2011 rok o ile pamiętam) i jedyne co wiem to że był o jakiś ludziach co pojechali do lasu i tropiła ich jakiś goryl czy coś w rodzaju wielkiej stopy. *SPOILER* Końcowa scena to była jak właśnie ta małpa zabija ostatnich bohaterów tego filmu w jakiejś jaskini...

jakas dziewczynka ukradla czarownicom szktatulke,ktore pozniej ja szukaly

Trochę starszy film, z lat 90 albo nawet 80.
Akcja toczy się podczas którejś wojny. Dwóch braci zostaje samych w mieszkaniu, którego nie chcą opuścić, bo mieszkanie chce zająć jakiś funkcjonariusz policji. Kończy im się powoli jedzenie, jeden z nich wycina z gazety zdjęcia potraw i wyobraża sobie, że je zjada....

pamietam ,ze nie gral nikt znany,film korenaski,albo indonezyjski,na koncu karateka walczyl z dwoma naraz-najlepsza walka z calego filmu i wszyscy zmarli-pozabijali sie,byc moze walka byla w jakims porcie,a moze przy jakichs budynkach

Szukałem filmu o prostytutce blondynce w czerwonym...

otóż z pewnością was zaskoczę, znalazłem!!!

https://www.filmweb.pl/film/By%C4%87+dziwk%C4%85-1991-104748

pamiętam że wtedy nikt mi nie pomógł ale patrzę dzisiaj na forum a tu ktoś odświeżył wątek o prostytutkach, myślę sobie "ojej, muszę przejrzeć, to nie...

więcej