Całkiem niedawno oglądałem coś takiego gdzie ojciec siedział w jakimś hotelu i zarządzał bodajże firma. Coś go nawiedzało i za każdym razem jak umierał to sie budził coraz bardziej zły. Ktoś jakiś pomysł? Wiem też że przychodziła do niego chyba córka
Witajcie, poszukuję filmu, w którym mężczyzna zamyka się w swoim pokoju, kładzie się na łóżku i zasypiając przenosi się tak jakby w czasie i układa sobie życie z kobietą, mają potem chyba dzieci. Mija tam parę lat i nagle coś zauważył w " tamtym życiu " i przebudził się. Potem na koniec filmu umiera w starym ciele...
... widziałem go jako dzieciak, gdzieś w początku lat 90tych. Film albo z końca lat 80tych lub początku 90tych.
Fabuła: grupa młodych rekrutów-lekarzy prowadzi niewielki szpital polowy gdzieś w Wietnamie. Generalnie luzik, ładne widoki, piwko, opalanie i totalny brak nadzoru. Tylko od czasu do czasu przylatuje do nich...
Wiem, że ten wątek już kilka razy na forum występował, ale chciałbym go odświeżyć.
Filmy, które najbardziej "zaorały" waszą psychikę. Nie mówię o filmach najobrzydliwszych, najbardziej brutalnych, czy ziejących nienawiścią. Mówię po prostu o filmach, które wzbudziły w Was niepokój, wbiły gwóźdź w czoło, pozostawiły z...
CZY WSZYTKIE FILMY MUSZA MIEC TAKIE SAME PLAKATY? ZAWSZE JEST MORDA PARU BOHATEROW + OTOCZENIE ZWIAZANE Z FILMEM. BUM. 99% PLAKATOW FILMOWYCH NA TYM SIE KONCZY. RZYGAC MI SIE CHCE. NIE MA JUZ NICZEGO INNEGO? CZY NA TYM KONCZY SIE LUDZKA WYOBRAZNIA? CZY NIKT NIE POTRAFI W KONCU CZEGOS PORZADNIE ZROBIC? TYLKO ZAWSZE...
Witam. Z racji zbliżającej się premiery filmu Zakonnica mam pytanie.
Czy ktoś kojarzy film o podobnej tematyce tak mniej więcej z lat 2003-2010. Oglądałem kiedyś coś takiego, ale nie pamiętam jaki to był tytuł. Pamiętam wątek dziewczyny, demonicznej zakonnicy którą tak jakby ta dziewczyna nosiła w sobie..
Był...
Wiecie spotykają się, zakochuja w sobie, ale ich miłość jest złlem i muszą walczyć o to żeby być razem.
Jakie znacie takie filmy?
Od roku poszukuje pewnego filmu/serialu. Właśnie nie pamietam czy to był film czy mini serial bo byłam młoda i pamięta naprawdę mało fragmentów ale może ktoś rozpozna. Opowiada on o dziewczynie w blond włosach, pamietam ze była zakochana lub miała romans (nie wiem) z żołnierzem pamietam scenę gdy po upojnej nocy owy...
więcej