Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kobieta jadąc pociągiem rozmawiała z inną, która jechała na randkę - znakiem rozpoznawczym miała być książka. Ta druga postanowiła podarować tej kobiecie książkę i pójść do księgarni po nową, tamta chciała jej oddać tę książkę, a skończyło się tak, że poszła na randkę zamiast niej i podszywała się pod nią.

Witam
Poszukuje tytułu filmu. Film opowiada o mordercy i porywaczu dzieci. Rozgrywał się prawdopodobnie w USA wydaje mi się, że około połowy XX wieku może trochę wcześniej. Porywacz jeździł jakąś ciężarówką czy pikapem i woził ze sobą chłopca, który zwabiał innych chłopców, których porywał. Chłopiec był również...

Kojarzę tylko motyw, że gość chyba znalazł jakąś broń, chyba w laboratorim, jakiś karabin, albo miotacz. I jak z niego strzelał, to ta broń zmieniała go w jakąś bestię!
Możliwe, że to była broń kosmitów.

Ktoś coś?

gdzie znajdę ten film https://www.youtube.com/watch?v=mmsiMmD46tY ?

Witam poszukuję filmu który kiedyś oglądałem.
Pamiętam, że był to film o gangsterze który wyszedl z więzienia a gdy wrócił na stare śmieci okazalo się ze w jego okolicy wiele się zmieniło. Na ulicahc nowe gangi itp. a jego bandy już nikt nie szanuje itp. Gangster jak i jegio banda to byli ludzi po 40 .

https://dl.bolidesoft.com/stills/still5bba1cdf57f60e0d1ffd19229289faf4.png

Cześć. Szukam i szukam... film - pamiętam bardzo dobrze jedną scenę - pociąg, do którego dostał się mężczyzna (coś jak Splinter Cell) i podłożył w nim bombę. Kamera pokazała dom dwojga staruszków, którzy spali. Wyszli oni wspólnie na polanę/górkę, gdzie ów pociąg widzieli. Bomba wybuchła i zabiła ich obydwoje.

Ktoś...

więcej

Hej, czy znacie jakieś filmy o tematyce bardzo podobnej do "Stowarzyszenie Umarłych Poetów" (1989) oraz "Sztorm" (1996) ?

Kojarzę akcje na stacji benzynowej, podjeżdża tam starsza pani ,po rozmowie z jednym z bohaterów ,zmienia sie w jakiegoś demona. Czarne oczy i wielkie zębiska. Ludzie sie tam barykadują i odpierają hordy opętanych ludzi którzy przyjechali samochodami z dużego miasta. Nie wiem czy dobrze kojarze ale jest jeden albo...

Jak mam zmienic ocene jakiegos aktora?