Witam
Szukam filmu. Film opowiada o kobiecie, która jest ignorowana przez męża. Później ona traci pamięć i uważa, że jest księżniczka. Wraca do zamku jej rodziny czy jakoś tak.
Na końcu okazuje sie, że wcale pamięci nie straciła tylko chciała pokazać mężowi by jej nie ignorował czy jakoś tak. W filmie też o ile...
witam, nie mogę wpaść na tytuł tym bardziej na aktora, gość chyba jet lie , przyjeżdzą do miasta, jakaś dzielnica wynajmuje mieszkanie, zaczyna robić porządek, dostaje pracę u jakiejś grubej ryby, dalej coś kojarze , że jakaś nawalanka gangów była w tej mieścinie gdzie wynajmował to mieszkanie, miał chyba jakiś fajny...
więcejwitam, nie mogę wpaść na tytuł tym bardziej na aktora, gość chyba jet lie , przyjeżdzą do miasta, jakaś dzielnica wynajmuje mieszkanie, zaczyna robić porządek, dostaje pracę u jakiejś grubej ryby, dalej coś kojarze , że jakaś nawalanka gangów była w tej mieścinie gdzie wynajmował to mieszkanie, miał chyba jakiś fajny...
więcejzaczynał się tak ze był złodziej i był Ala bezdomnym i z kolega włamali się do jakiegoś domu i ukradli obraz, potem przyszli do jego domu właściciele obrazu, chcieli mu uciąć genitalia musiał się schować bo ścigali go, wbiegł do kościoła i ściął włosy i brodę i założył sutannę i wyszedł i go nie poznali przed kościołem...
więcej
witam, szukam filmu, niestety jedyne co pamiętam to to, że mężczyzna grający główną rolę przed czymś ucieka i regularnie spotyka się z innym mężczyzną który jest śmiertelnie chory, na raka chyba. To niewiele ale mam nadzieję że ktoś to odgadnie,
pozdrawiam :D
Cześć. Kiedyś oglądałem taki film albo bajke w którym był chłopak który znalazł pod choinką albo sprowadził do domu małego pteranodona którego ukrywał przed rodzicami. Wtedy ten dinozaur urósł i latał na nim. Wtedy akurat były święta w tej bajce-filmie. Prosze was o tytuł filmu bardzo mi sie on podobał i chciałbym go...
więcej
witam
jakies pare lat temu oglądałem film ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu, z filmu tez niewiele pamiętam ale wiem, że główny bohater traci wzrok, ma on syna, jakos na początku filmu idzie on niewidomy na jakieś spotkanie i syn mówi mu gdzie kto siedzi itd, później rozwodzi sie z zonay i kupuje psa...
Część szukam bajki o zwierzętach dokładniej to o psach i kotach i o dziewczynce. Dziewczynka miała psa i przez to że ona miała bransoletka to rozumiała co mówią zwieezeta. Pamiętam jeszcze że w tej bajce szukali magicznego klejnotu a jeden z kotków miał na imię Irma.
Szukam tego filmu już chyba z 10 lat. Leciał on dość dawno w telewizji. Film o braciach, którzy zostają sami w hotelu pracowniczym (?), bo matka (chyba) umiera, a ojciec gdzieś wyjeżdża.
Generalnie pokój jest zadłużony i chcą ich stamtąd wyrzucić, starszy chłopiec zjada wycięty obrazek z gazety.
Jest jeszcze jakiś...