Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ej jak się nazywał ten film bo zapomniałem? Jest kowboj i on rządzi wszystkimi, potem pojawia się kosmonauta i chce go obalić, wiec kowboj próbuje go zabić. Ale zamiast tego kosmonauta zostaje porwany przez okrutnego psychopatę i kowboj musi go ocalić, i kończy się na tym że kowboj i kosmonauta zostają najlepszymi...

film o eksperyment grupka ludzi zamknięta w schronie,bunkrze po jakiejś awaria wychodzą i postapokaliptyczny swiat

skąd moge sobie pobrać a darmo film dirty dancing z 1987 z lektorem

grupa znajomych wyjechała do domku w lesie, jeden z chłopaków chodząc tam widział chyba ducha jakiejś małej dziewczynki, którą ktoś zabił, później szukali ciała tej dziewczynki, a i jeszcze było coś o tym ze siostra (chyba bliźniaczka) jednej z dziewczyn, które tam były popełniła samobójstwo na jakiejś imprezie, albo...

więcej

Witam szukam filmu był on o porwanym chłopcu jego porywaczamu było małżeństwo które porwała go gdy był mały i wmówiła mu że jest ich synem i że jest chory . W piewnicy leżal ich syn który był naprwadę na coś chory i potrzebywał przeszczepu . Pewnego dnia koło niego przeprowadza się dziewczyna w jego wieku...

Obejrzałabym jakiś dramat ukazujący sytuację z tego okresu - najlepiej problem biedy i bezrobocia, ale nie interesują mnie już filmy dotyczące walki rządu z łamaniem prohibicji ani pozycje typowo gangsterskie.

Oglądałam m.in.: "Myszy i ludzie"
"Człowiek ringu"
"Aż poleje się krew"
"Zielona mila"
"Wichry...

https://www.cnet.com/news/whoops-sony-uploads-entire-film-khali-the-killer-to-yo utube-instead-of-trailer/

piękna chciala,zeby bestia wyszla do niej,bestia odpowiedziala,że nie-tyle pamietam.bylo emitowane na tvp1 po roku 2000.

Dziewczyna mieszkała w domu bliźniaku obok swojego chłopaka/kolegi i mają złączoną ścianę przez którą się porozumiewają stukacjąc w nią. Pewnego dnia chłopak wyjeżdża/wyprowadza się i ta dziewczyna puka w tą ścianę i ktoś odpowiada. Dziewczyna pisze SMS do tego chłopaka z prośba żeby się spotkali. On mówi, że nie ma go...

więcej

Oglądałam tylko koniec. Jakaś ogólnoświatowa katastrofa, wszyscy kaszlą od pyłu czy piasku. Dziewczyna dostaje syglały od swojego ojca, który utknął w jakimś innym wymiarze. Sygnałami są książki, które wyskakują z półek. Ktoś coś kojarzy?