Ej jak się nazywał ten film bo zapomniałem? Jest kowboj i on rządzi wszystkimi, potem pojawia się kosmonauta i chce go obalić, wiec kowboj próbuje go zabić. Ale zamiast tego kosmonauta zostaje porwany przez okrutnego psychopatę i kowboj musi go ocalić, i kończy się na tym że kowboj i kosmonauta zostają najlepszymi...
film o eksperyment grupka ludzi zamknięta w schronie,bunkrze po jakiejś awaria wychodzą i postapokaliptyczny swiat
grupa znajomych wyjechała do domku w lesie, jeden z chłopaków chodząc tam widział chyba ducha jakiejś małej dziewczynki, którą ktoś zabił, później szukali ciała tej dziewczynki, a i jeszcze było coś o tym ze siostra (chyba bliźniaczka) jednej z dziewczyn, które tam były popełniła samobójstwo na jakiejś imprezie, albo...
więcejWitam szukam filmu był on o porwanym chłopcu jego porywaczamu było małżeństwo które porwała go gdy był mały i wmówiła mu że jest ich synem i że jest chory . W piewnicy leżal ich syn który był naprwadę na coś chory i potrzebywał przeszczepu . Pewnego dnia koło niego przeprowadza się dziewczyna w jego wieku...
Obejrzałabym jakiś dramat ukazujący sytuację z tego okresu - najlepiej problem biedy i bezrobocia, ale nie interesują mnie już filmy dotyczące walki rządu z łamaniem prohibicji ani pozycje typowo gangsterskie.
Oglądałam m.in.: "Myszy i ludzie"
"Człowiek ringu"
"Aż poleje się krew"
"Zielona mila"
"Wichry...
https://www.cnet.com/news/whoops-sony-uploads-entire-film-khali-the-killer-to-yo utube-instead-of-trailer/
piękna chciala,zeby bestia wyszla do niej,bestia odpowiedziala,że nie-tyle pamietam.bylo emitowane na tvp1 po roku 2000.
Dziewczyna mieszkała w domu bliźniaku obok swojego chłopaka/kolegi i mają złączoną ścianę przez którą się porozumiewają stukacjąc w nią. Pewnego dnia chłopak wyjeżdża/wyprowadza się i ta dziewczyna puka w tą ścianę i ktoś odpowiada. Dziewczyna pisze SMS do tego chłopaka z prośba żeby się spotkali. On mówi, że nie ma go...
więcej