Znacie jakieś folmy o tematyce śmierci? Ale nie jakieś mordobicie, tylko zgłębiające temat - refleksyjne... ?
Coś typu "Joe Black"
Zakładam temat w filmach bo widzę tylko 3 pierwsze tematy na głównym forum. Zniknął mi pasek do przewijania i nijak nie idzie przesunąć strony na dół. Oprócz tego zmienili kolor czcionki na jakiś sraczkowaty. Też macie coś takiego? Jak ktoś ma normalny wygląd to czy mógłby wrzucić ten temat w dział filmweb.pl i przy...
więcejPamiętam że głównymi bohaterami była dwójka Serbów którzy z braku perspektyw poszli w gangsterke. Ojciec jednego z nich był bezrobotny i pytał swojego syna czy może mu fuche załatwić bo potrafi posługiwać się bronią. Na koniec jeden z ziomków musiał z jakiegoś powodu zabić tego drugiego i przed tym pili gorzalke a...
Witam poszukuję filmu w którym jest mowa o templariuszach we współczesności, z czasem młody chłopak dowiaduje się z czasem że jego ojcem jest mistrz templariuszy, oraz że w jegu mieczu jest ostrze które przebiło bok Chrystusa
Poszukuje filmu (do 2007 roku max), pamietam, ze chlopiec i dziewczna, nastolatkowie, siedzieli w jakiejs duzej bibliotece i on ja pocalowal, po czym urwała sie barierka, o ktora byla oparta, ona upadla i umarła. Potem policja przyjechala badac te sprawe. Wiem tylko tyle, ale do bardzo pilne!
Szukam tytułu filmu ktory kiedys lecial na tvn w latach prawdopobnie 2003-2006
Tresc filmu byla jak dobrze pamietam taka, ze na poczatku filmu jakas rodzina odziedziczyla dworek do ktorego tam prawdopobnie chcieli sie przeprowadzic.Potem byla pokazana scena jak jakas grupa )zlodziei obrabiaja prawdopobnie bank,jeden...
Pamiętam wyrywek filmu (czy też serialu), i gnębi mnie, że nie pamiętam, skąd ta scena pochodzi, a widziałam dość niedawno.
W każdym razie, w scenie ojciec z synem są na basenie. Ojciec daje synowi zegarek do zmierzenia, ile czasu spędzi pod wodą, ale kiedy wynurza się, syna już nie ma, został chyba porwany, a na...
Witam szukam filmów podobnych do z podniesionym czołem. Film ma opowiadać jak ludzie wracają z wojny, wojska i itp. do domu i zmieniają swoje życie :P