Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzień dobry poszukuje tytułu filmu z okolic 2007 roku film w klimacie "Miłość w czasie zarazy. " Fil zaczyna się sceną gdzie starszy mężczyzna leży w hamaku z młoda kobietą, (jakieś rejony ameryki łacińskiej meksyk0 zaczyna bić dzwon który oznajmia śmierć kogoś ważnego, umiera mąż wieloletniej miłości tego starszego...

więcej

Szukałam kilka lat temu film i dzisiaj sobie znów o nim przypomniałam. Nikt nie był w stanie pomóc.
Okolo dziesiec lat temu widziałam film o synie, który miał romans z nową partnerka ojca. Zaczynają oni planować morderstwo, alby przeJava majątek jego ojca.
W pewnym momencie syn wchodzi do pokoju i widzi martwego...

więcej

Szukam filmu dokumentalnego o Jacksonie, gdzie była pokazana jego rezydencja w środku, gdzie opowiadał sam o swoim życiu, pokazywał swoje wesołego miasteczko. Niestety nie pamiętam tytuły, pomoże ktoś ?

Kilka lat temu oglądałam film i do tej pory nie udało mi się odnaleźć jego tytułu. Nie pamiętam zbyt wiele, ale głównymi bohaterami była dziewczyna i chłopak. Ona była nastolatką, natomiast on nieco starszym mężczyzną. Nie jestem pewna, ale ona chyba była w jakimś ośrodku i po jakimś czasie zakochała się w chłopaku,...

więcej

Czy ktoś zna tytuł filmu, którego początek wygląda nieco kuriozalnie, detektyw ubiera się. Później, główny bohater jest zazdrosny o byłą żonę pracującą w klubie ze streaptise. Następnie poznaje dziewczynę, ściga ją, a potem razem uciekają z aresztu.

Szukam filmu który oglądałem w telewizji około 1996 r

Fabuła:

Główna bohaterka przypływa statkiem na wyspę (jej ojciec to chyba kapitan tego statku)
Kobieta zakochuje się w tubylcu (Indianian chyba)
Ich miłość jest potępiona przez wszystkich.
Pod koniec na tej wyspie jest wielki...

Potrzebuję filmu w klimacie "Pulp Fiction" lub "Fight Club". Szczerze nie do końca wiem co łączy te filmy, musiałbym się rozpisywać. Ktoś kto widział któryś z nich będzie wiedział o co mi chodzi.
Proszę o pomoc.

Szukam filmów o wikingach, nie jakieś gnioty oczywiście tylko dobre produkcje.
Macie jakieś propozycje to podajcie. Z góry dzięki.

Jakiś czas temu widziałam zwiastun pewnego filmu, ale niestety nie zapamiętałam tytułu.
Przedstawiony fragment opowiadał o tym, że dwoje ludzi – kobieta i mężczyzna, żyjących w zupełnie innych miejscach na ziemi w pewnym momencie zaczyna widzieć to, co widzi ta druga osoba. Ma takie krótkie wizje. I chyba zaczynają...

więcej

Poszukuje filmu w którym była historia agentki, mogł to być któryś z Bondów, chociaż historia agentki niekoniecznie jest główną fabułą fimu. Później ta agentka leciała na wyspę tropikalną prywatnym samolotem swojego faceta i tam wypoczywała, opalała się. Czy ktoś może kojarzy ten film? Chodzi mi głównie o aktorkę która...

więcej