Prawdopodobnie był to jakiś francuski dramat(?)Tytuł to chyba imię głównej bohaterki,nastolatki która wchodziła w świat seksu.Pamiętam jedną scenę kiedy jej chłopak kazał jej gdzieś przyjść,założył jej opaskę na oczy i wtedy przyszli jego koledzy.
Szukam filmu o fryzjerach. Film był chyba stary. Pamiętam, że fryzjer wziął chyba udział w konkursie. Potem co pamiętam do na końcu filmu to jego (była albo nie) dziewczyna przyszła do niego aby pomóc mu wygrać. Ona na swojej głowie miała tatuaż (pod włosami). Wie ktoś co to za film? >:
Kilka lat temu oglądałam film i do tej pory nie udało mi się odnaleźć jego tytułu. Nie pamiętam zbyt wiele, ale głównymi bohaterami była dziewczyna i chłopak. Ona była nastolatką, natomiast on nieco starszym mężczyzną. Nie jestem pewna, ale ona chyba była w jakimś ośrodku i po jakimś czasie zakochała się w chłopaku,...
więcejNo właśnie, czy ktoś wie jakie Polskie produkcje filmowe są najbardziej znane za granicą? Nie chodzi mi o seriale tylko filmy pełnometrażowe. W jakich krajach można je zobaczyć i czy są popularne
siemka, szukam tytułu filmu, niestety nie znam fabuły, nie pamiętam też kto w nim występował, ale pamiętam że na samym wstępie był genialny tekst:
"żal mi każdego który przed smiercią zobaczy twoja gębę "
film był z lektorem więc może było troszkę inaczej przetłumaczone
z góry dzięki za jakieś info
Może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem profesor xavier żyje po tym jak gin zabiła go w ostatnim bastionie?
Czy może ktoś mi powiedzieć dlaczego usuwają filmy/seriale z napisami jak pojawi się lektor? Ja tego nie rozumiem... Lektor psuje grę aktorską!!!
Pamietam ze dzieci z ojcem pojechała do domu swej matki która nie żyła ze swoim ojcem tam poznali dziadka wiem ze była dziewczyna starsza i chłopiec i ona została wilkołakiem potem on itp może znacie ?
Witam, szukam filmu o chłopaku który był martwy i na początku chyba o tym nie wiedzial . Pamiętam scene gdzie jakaś ekipa poszukiwawcza złożona z bodajże i sąsiadów jego rodziców szła przez jakiś las, chłopak ich usłyszał, krzyczał do nich ale go nie widzieli i nie słyszeli no bo był duchem.Pamiętam też ,że ta ekipa...
więcej