Jeszcze jakieś 15 +/- lat temu oglądałem film akcji/bijatyki
Pamiętam że był to motyw jak jakiś koleś główny bohater musiał wejść do kanału czy czegoś takiego chyba po swoją kobietę albo może po kolege/brata i schodząc głebiej spotykał różne gangi z którymi walczył, wiekszosc miały jakieś barwy na sobie świecące w...
witam szukam filmu w którym pewien facet żyd przez większość czasu ucieka przed jakimś Niemcem pod koniec filmu ten Niemiec łapie tego żyda na jakimś moście mówi mu coś w stylu że go dorwał i mógł by go teraz zabić ale go jednak puszcza wolno ktoś coś wie ?
Kojarzy ktos może film, w którym pokazane jest jak grupa znajomych próbuje przetrwać najazd (chyba kosmitow). Film jest nagrywany przez jednego członka ekipy kamerą (widok z pierwszej osoby).
Film w klimatach eurotrip, american pie.
Na początku filmu główny bohater kończy szkołę i na to zakonczenie przyjezdza jego niby bogaty wujek i tam prosi go o prace albo on sam proponuje młodemu prace u jego boku jak pozniej sie okazuje jako czyszczyciel basenów, tak naprawde to ten wujek nie jest bogaty i nawet nie...
Film zaczyna się od tego że żona jest notorycznie zdradzana przez męża, nawet na jej oczach, znosi to, ale pewnego dnia nie wytrzymuje i odchodzi. Po jakimś czasie mąż widzi swoją żonę chyba w telewizji odnoszącą sukces.
Pomoże ktoś?
Poszukuje serialu ktory opowiada o mlodym chlopaku ginacym w wypadku samochodowym lub autobusowym . Wraca na ziemie ale jako smierc ktora odbiera zycie innym przez rozne wypadki .
Poszukuję filmow serialow o tematyce szkoly młodzieży złego otoczenia gangów młodych gangsterów mafii
Szukam czegos w stylu Black lightning tam się pojawiają wątki ganu
Z góry dziękuję
Pamiętam opis filmu jedynie, że jakiś mężczyzna wychodzi z więzienia za niby to gwałt. A teraz jego siostra adwokat próbuje przywrócić jego dobre imię. Mam nadzieję, ze nic nie mylę.
Witam wszystkich,
dawno temu jakoś w latach 90 oglądałem lub zacząłem oglądać 2 filmy i niestety ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu...
1. Film raczej SF - zaczyna się jakoś w nocy w mieście pojawia się seksowna kobieta w seksownym wdzianku raczej kosmitka i na ulicy znajduje ją mężczyzna a ona chyba wspominała,...
ra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też całkowicie nieznany tytuł i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do oficjalnych polskich wersji tytułów, a jeśli ma być odgadnięta wersja oryginalna lub obcojęzyczna,...