Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam ...

Poszukuje tylulu serialu opowiada o tym jak mlody chlopak ginie w wypadku pod jakims samochodem lub autobusem i zostaje smiercia ktora musi odbierac zycie innym poprzez rozne wypadki . Opisalem najdokladniej jak moglem ... Dziekuje za pomoc .

Proszę o wsparcie
Dawno temu oglądałam film i nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Pamiętam urywki,
Do ojca w odwiedziny przyjeżdża syn z dziewczyną. Ojciec mieszka sam a brat chłopaka mimo że mieszka w tym samym miasteczku to nie odzywa się do ojca. Jest jakaś tajemnica związana z matką chłopaków.
Jednocześnie brat...

więcej

Witam, szukam filmu który zaczyna się od wyjazdu młodej dziewczyny stopem do Las Vegas. Kierowca stopa okrada ją wtedy z torebki- końcówka jest taka że kobieta wraca z las vegas i znów spotyka tego samego typka i każe mu oddać torebkę.
A co do fabuły, to ta kobieta robi bardzo szybko karierę, sypia z bogatymi...

Cześć wszystkim,

Poszukuję tytułu filmu który kiedyś był puszczany w TV w paśmie Pegaz na TVP2 (stare czasy). Fabuła dotyczyła ojca który pracował w firmie zajmującej się robotyką. Kiedy jego syn uległ wypadkowi postanowił działać i zgrał jego umysł do komputera, i potajemnie wynosząc cześć po części budował robota...

więcej

Witam,
szukam filmów dotykających tematu rewolucji, wojen domowych oraz przemian społecznych w Afryce. Chodzi mi głównie o opis czasów powojennych, walki z kolonializmem czy wewnętrzych wojen domowych XX wieku. Temat "arabskiej wiosny" można pominąć.
Pozdrawiam

Więc tak szukam filmu o tym że dzieci był w domu i ich ojciec był chyba wysoko postawiony i do tego domu weszli złodzieje i zamknęli się z tymi dziećmi w domu ten chłopiec w ścianie miał drzwiczki do wentylacji i tak się przemieszczali by uciec i jeszcze pamiętam że oni ci Złodzieje bandyci podpalali butelki by spalić...

więcej

Szukam go już bardzo długo i nie udało mi się do tej pory znaleźć. Raczej starsze kino, lata 60 (?). Z fabuły pamiętam tylko tyle, że główną bohaterką była kobieta - i najważniejsze - miała wielu mężów, z których każdy ginął jakąś dziwną śmiercią. Nic więcej niestety nie kojarzę, ktoś coś podpowie? :)

szukam filmu w którym jacyś gangsterzy zabijają goscia i nagle sie okazuje ze widzialo to zdarzenie pare przypadkowych gosci. zaczyna sie pościg za nimi. Gangsterzy próbują dorwać świadków, dzieje sie to w jakims mieście w nocy. Poszukiwani wzywają policje ale na nic to sie zdaje. Wybijają szybę w sklepie gdzie ginie...

więcej

Nie pamiętam tego filmu pamietam tylko jedną scene wiem że byl to film polski i byl taki moment że taki starszy pan wyszedl ze szpitala i patrzył jak jego córka z kimś szla

Witam, szukam tytułu Polskiego filmu, w którym z jednych wątków, uczestnicy mają wypadek i uderza auto w kapliczkę/krzyż, po czym jeden z autorów dostaje "objawienia". Może ktoś widział i pamięta tytuł?
Pozdrawiam :)