Witam szukam tytułu filmu pamiętam tylko jedną scenę faceci walczą na schodach szablami w pewnym momencie jednemu facetowi szabla się lamie wyciąga antenę z telefonu i walczy dalej tą anteną. To był fil akcji/ komedia chyba z lat 90
Poszukuje filmu, fantasy.... każdy bohater posiadał swoje magiczne zwierzątko, które rozumiało jego myśli, główną bohaterką była mała dziewczynka, którą opiekował się jej tata/wujek. Ktoś coś kojarzy, mało faktów ale proszę o pomoc.
Jak byłem mały widziałem serial w którym dzieciaki wykonywaly jakies zadania to bylo w jakims ciemnym miejscu może jaskinia, gdy juz je wykonali na koncu otrzymywali jakas figurke danego zwierzecia. Jak przez mgłe tą fabułe pamietam.
Hejka pomóżcie mi bardzo podoba mi się jeden film a nie pamiętam nazwy pamiętam tyle że dziewczyna była chora na raka i była na badaniach w szpitalu i spotkała tam chłopaka też chorego zaczęli się spotykać aż na końcu stali się para i razem poszli na bal w szpitalu i w trakcie balu wymknęli się żeby zrobić ten swój...
Witam serdecznie.
Kiedy byłem w podstawówce , lata 90te, oglądałem serial o jakby drużynach robotów, które potrafiły zmieniać się w pojazdy lub coś podobnego, jedyne co kojarzę charakterystycznego to że jedna z postaci była mysz z takimi dwoma dużymi kołami na tyle.
Druga bajka, której tytułu poszukuje była o...
2 dzieciaków odkrywa w policyjnym bagażniku ciało, po jakimś czasie uciekają przed nim jakimś samochodem, on pròbuje ich dorwać może i zabić. Widziałem zapowiedź na jakimś kanale i chciałbym bardzo go obejrzeć.
Mało co pamiętam, jedynie scenę w której ktoś rozsypywał w jaskini linie prochu aby odnaleźć drogę powrotną.
Niedawno leciał w telewizji.Młoda nauczycielka zatrudnia sie do nowej szkoły jako nuczycielka plastyki. Poznaje tam starszą pani i zostają przyjaciółkami . Nauczycielka niedługo potym przespała się ze swojim uczniem który miał 15 lat . Starsza nauczycielka dowiaduje sie o tym i wszystko zapisuje w pamiętniku , na...