Witam, szukam pewnego filmu
1 ) para ludzi wygrywa w ruletkę, później jest seks, następnie znowu obstawiają, do ostatniej chwili targują sie jaki kolor, on chce przełożyć i przekłada, ona że to błąd i cofa i przegrywają, później ona z obcym(?) facetem znów wygrywa.
ktoś coś po takich ogólnikach? Leciał w...
Witam, jak w tytule.
1 ) niema dziewczynka
2 ) zabójstwo rodziców, ona sama chowa się przed napastnikami ( pod łóżkiem? )
3 ) lata 90 XX wieku
Pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=zItjVeZfuhE jak nazywa sie ten film ? nie piszę po Angielsku dlatego nie ogarniam tytułu
Cześć. Od dłuższego czasu w głowie siedzi mi film, który oglądałem za dzieciaka w TV (lata około 2000-2004) więc premierę kinową musiał mieć gdzieś przed tymi latami.
Tematem głównym był wybuch bomby jądrowej przez co pojazdów nie można było odpalić, spora część akcji działa się w nocy o ile dobrze pamiętam.
Czy...
Witam!
Proszę poradźcie mi jaki film dokumentalny teraz obejrzeć?
Chodzi o jeden z dwóch tematów :
1.życie w PRL-u
2.muzyka heavymetalowa
Który z tych tematów jest ciekawszy? Który obejrzeć najpierw?
Proszę piszcie tu swoje porady.
filmy ktore poprawiaja humor.. alecz nie rozsmieszaja.. nie maja to byc filmy typu "szarlotka".. raczej optymistyczne.. pokazujace ze zycie pomimo wielu zakretow i przeszkod jest ..po prostu zajebiste... to wazne dla mnie.. czasmi pojawiaj sie przeszkody i trzeba jakos je pokonac.. moze taki filmik pomoze mi je...
Pomocy!! Film leciał kilka lat temu chyba na canal+.
Był sobie facet i musiał w sprawach służbowych gdzieś polecieć. Samolot się rozbił a on umarł . Miał 2 dzieci. Córka śpiewała. Po śmierci taty przestała. Dlatego on powrócił na ziemię w ciele jej nauczyciela i namówił ją żeby wróciła do śpiewania. Możliwe że w...
Witam ;)
Szukam pewnego filmu, niestety widziałam go baaardzo dawno, oraz tylko urywki i niewiele pamiętam, lecz liczę na pomoc ;)
Jedyne, co mam w głowie, to:
-morderstwo dziewczynki
-prawdopodobnie zrobił to pracownik, który zajmował się gospodarstwem
-pamietam, że malował płot i przyglądał się tej...