Witam, szukam tytułu filmu w którym facet gada z kotem i ze zwlokami, które wcześniej zabił i trzyma w domu. Ma głowę jakiejś kobiety i później jej koleżanki. Ogólnie ma jakas chorobę psychiczną w której wydaje my się że jest wszysto pięknie a tak naprawdę siedzi w syfie z trupami. Tyle zapamiętałam. Film oglądany...
Witam, poszukuję serialu o świetnie wyszkolonym agencie który trafia na listę z której nikt nie wraca, przez odcinki próbuje ustalić przez kogo tam trafił, oraz pomaga ludziom którzy go o to poproszą lub zapłacą. Prosiłbym o nazwę
Ej kojarzy ktoś może tytuły tych filmów?
Pierwszy jest o tym, że w miasteczku była grupka ludzi i jak się ściemniało to przychodziły takie potwory, których nie było widać ale wtedy żarówki tak migały i się przepalały. Była jeszcze scena, że był pies, który szczekał na coś i go tak rozpiłowało.
A drugi był o...
Oglądałem wszystkie części, mianowicie:
1. Alicja w krainie czarów
2. Alicja po drugiej stronie lustra
Bardzo mi się spodobały i zastanawiam się czy będzie 3 część. Może ktoś coś wie na ten temat?.
Pozdrawiać
Witam chodzi mi o film w którym była ograniczona ilość ludzi jak ktoś przybyłto druga osoba umierała i robili festyn że jak ta osoba umierala czy zna ktoś tytuł filmu
Witam, szukam filmu w ktorym mezczyzna (hibernuje sie??) i wraca do rodziny w ciele innego mezczyzny.
Nie pamietam wiecej szczegolow, moze ktos cos kojarzy?
Pozdrawiam
Witam kiedyś oglądałem film około 3-4 lat temu (tutaj opis) -
Chodziło o to że mężczyzna nagle na swoim koncie w banku ma kupe forsy później po powrocie do domu była tam broń / pieniądze itp . nagle dostaje telefon że musi uciekać bo ciągu minuty chyba *niepamiętam* go zgarnie policja . pamiętam też że jakaś...
Film więzienny, film na pewno stary, akcja miała miejsce we więzieniu o zaostrzonym rygorze na wyspie. Główny bohater siedział w celi z jakimś dziadkiem siwa długa broda i tutaj nie pamiętam czy on to zaczął czy nasz bohater kontynuował jego dzieło czy też zaczął mu pomagać ale kopali tunel aby się z niego wydostać....
więcejLub czegoś w tym rodzaju. Wiem, że jest to stary film i że leciał kiedyś na TVP 1 lub 2. Był o jakimś typie, który udławił się czymś podczas obiadu i umarł po czym jego ciało postawiono komuś innemu, żeby ten ktoś myślał, że go zabił. I tak na przykład ten martwy koleś spadł przypadkowo ze schodów i osoba która była...
więcej