Witam. Pierwszy raz zadaje na tym forum pytanie wiec proszę o wyrozumiałość. Przechodząc do rzeczy to poszukuje strony internetowej na której można obejrzeć: Trzy noce z duchami,, może być to płatna strona? Drugie pytanko to polecacie jakieś fajne programy [ seriale ] dokumentalne o zjawiskach paranormalnych ? np. Trzy...
więcej
Poszukuje filmu o Amerykańskich weteranach z Iraku lub Afganistanu. Jest jakaś masakra wioski
itp. Cały film to wspomnienia ciężko rannego żołnierza fana jazdy na rowerze. Film pokazuje jego
wycieczki rowerowe po szlakach Rumunii itp. Film kończy się tym że pokazują że w wypadku w
wojsku stracił obie nogi. Jest...
Będzie to przewrotna kontynuacja "Jay i Cichy Bob kontratakują" !
https://www.inquisitr.com/4917323/kevin-smith-confirms-jay-and-silent-bob-will-r eturn-to-the-big-screen-in-2019/
Oglądałam go jak byłam mała. Jest najprawdopodobniej z lat 90. lub 80. Opowiada o kobiecie, która odzyskuje pamięć. Przypomina sobie, że miała bogatego męża tyrana i trójkę dzieci (dwie dziewczynki i chłopca) oraz dlaczego utraciła pamięć. Pamiętam jeszcze, że na końcu wszystko się wyjaśnia i odzyskuje dzieci. To był...
więcejdochodzi do wybuchu, kobieta zostaje uwieziona w pokoju i codziennie przychodza do niej mezczyni z workami na głowie i pytaja sie o okolicznosci wybuchu itp. pozniej dowiadujemy się ze traci ona pamiec co jakiś czas (nie pamietam). Cala procedura sie powtarza oni do niej przychodza robia ciagle to samo i czym duzej tak...
więcej
Jaki jest wasz ulubiony aktor polski. Nie tylko tego pokolenia ale z całej historii polskiego Kina
3 moich ulubionych : Tadeusz Łomnicki, Jerzy Bińczycki i Piotr Frączewski
Hej, często myśle o filmie, który jako dziecko oglądałam u babci i mam w pamięci migawki. Może ktoś pomoże mi go znaleźć. Film chyba z lat 80-90. Rzecz dzieje się w Ameryce. Historia mężczyzny, był bezrobotny albo miał jakiś nieciekawy zawód. Kojarzę, ze był grany przez jakiegoś brzydkiego aktora/ albo może lepiej-...
Dwóch mężczyzn objeżdżający wioski w średniowieczu, podający się za wypędzaczy duchów i złych mocy. Oszukując w ten sposób naiwnych ludzi.
Ogladalem kiedys film o dwoch braciach jeden z nich byl dobrym bokserem i mial stoczyc jakas tam wazna walke o mistrzostwo i jego przeciwnik byl jakis mega dobry. Nie dosc ze z nim wygral to na koniec zlamal mu kregoslup i ten musial jezdzic na wozku. Drugi brat chcial go pomscic i zaczal trenowac u jakiegos starca....
więcej