horror: To któraś część amstiville ale nigdzie jej nie ma. Mąż z żoną, dziećmi i ciotką wprowadzają się do domu w amstiville. Ciotka zostaje poparzona w kąpieli i zostaje opętana. Wszyscy giną. Przeżywa tylko córka. Pod koniec filmu dom zostaje ponownie wynajęty.
horror Mąż z żoną jadą na wczasy. Po drodze potrącają kangura. Natura mści się na nich za ten incydent i giną.
1.Dramat Mąż z żoną udają się do baru przy stacji benzynowej. Nagle żona znika. Mąż za wszelką cenę stara się ją znaleźć. Odszukuje ją w stodole u handlarzy ludźmi.
Hey
Jak w temacie.Film oglądałem kilka lat temu.Dokładnie mogę już nie pamiętać fabuły.Obraz zaczyna się w jakieś starej kamienicy ,najpierw widać budynek jakiś balkon,potem mieszkanie ,sporo i 2,3 mężczyzn ,którzy szykują się na odwiedziny jakieś kobiety przed lat .Ona wyjechała do USA czy WLK Brytanii jako...
Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też całkowicie nieznany tytuł i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do oficjalnych polskich wersji tytułów, a jeśli ma być odgadnięta wersja oryginalna lub...
Witam .proszę o pomoc w znalezieniu tytułu filmu w ktorym głównym motywem jest ucieczka przed demonem który chce otworzyć jakieś drzwi w klasztorze . Akcja dzieje się na przestrzeni kilku wieków. Proszę o pomoc.
pamiętam że było tam 2 policjantów którzy mieli aresztować dziewczyne ale ona ciągle im uciekała pamiętam że była tam scena gdzie przykuł ją kajdankami do łózka i uprawiali sex a na następny dzień obudził się i sam był przukuty
Oglądałem kiedyś film o człowieku, który trafił do więzienia, a później wkupił się w łaski swoich bogatych oprawców, aby ich zabić. Film był raczej dosyć stary, chyba około 2000 roku
Thriller. Laska dostaje za zadanie opiekować się dwójką braci, na czas wyjazdu ich rodziców. Rodzice wyjeżdżają, na początku i jeden i drugi brat jest spoko, jednak niedługo potem okazuje się że jeden z nich wkurzony lekko zmienia się w psychopate, próbuje zabić i brata i tą laskę, oni się chowają po kątach w domu....