Witam od dłuższego czasu poszukuje pewnego filmu który oglądałem kilka lat temu, niestety nie pamiętam tytułu więc krótko opiszę go tak jak pamiętam. Główny bohater o imieniu Malcolm jest członkiem prawdopodobnie jakiejś grupy przestępczej, budzi się w jakiś podziemiach z amnezją. Jego kumpel jest ranny (Chyba miał na...
więcejWitam poszukuje filmu jak dobrze pamiętam odpłatnych mordercach ona chyba nazywana była krwawa mary i był chlop byli kiedyś razem ona była cyganka ale nie chciała zostać królową potem musieli złapać cyganow przez stepy i walczyla ona z nimi i jeszcze coś jakaś korporacja była i ludzie w biurze może ktoś kojarzy tytul
Kiedyś ok 9 lat temu na tvp1 leciał film wojenny. W tym filmie była kobieta która zobaczyla w studni czarne ptaki co oznaczaly zły znak
Szukam filmu azjatyckiego, w którym grupa młodych osób wchodzi do jakiegoś powojennego schronu i tam zostaje przypadkowo wdychają jakaś substancje po której mutują. Jeden z nich nie ma oznak mutacji przez kontakt z morska woda. Potem walczą ze sobą. Kojarzy ktoś ten film?
Ogladałam ten film dobre kilka lat temu i niestety bardzo mało z niego pamiętam, ale bardzo chciałabym go ponownie obejrzeć. Pamietam, że pewna kobieta (blondynka) mieszkała ze swoim mężem w bardzo dużym domu. Ogólnie działy się z nią dziwne rzeczy i nie wiedziała co jest z nią nie tak. Pamietam, że ścięła sobie włosy...
więcej
Szukam filmów, których akcja dzieję się w dużej części w mieśnię nocą. Mam głód poglądania ładnych ujęć miasta, świateł, chodzi o ten klimat metropolii (Nowy Jork, LA...). Odnośnie tematyki, to może być i coś ciężkiego, i lekkiego. Nie wzgardzę też sci-fi (jak Blade Runner 1) albo kryminałem.
Pozdrawiam:)
Hej, poszukuje filmu dosyć starego. Więc w filmie chodziło o to że kobiety zbudowaly podziemną bazę i tam normalnie żyły bez mężczyzn. Jednak odhibernowaly 2 mezczyzn ktorzy poddali sie do celow naukowych i starali stamtąd uciec. (Oglądałam tylko półowe filmu, więc nie wszystko moge przybliżyć) mam nadzieje ze ktos po...
więcejHej! Gdy byłam dzieciakiem, czyli jakieś 15-20 lat temu oglądałam w ogólnodostępnej telewizji (do wyboru TVP albo Polsat) pewien film, który ostatnio mi się skojarzył, ale nie mogę go odnaleźć. Nie kojarzę ani tytułu, ani żadnego aktora, za to pamiętam sporo szczegółów z fabuły. Wiem, że był to film o kapeli grającej...
więcej