Cześć szukam filmu nie pamiętam z kim on był ale chodziło w nim o to, że po kilku dziesięciu latach wybudzany jest facet (z lodu czy też krio komory) aby złapać przestępce który żył w jego czasach te zamrożenie było czymś w rodzaju więzienia i on budzi się w przyszłości proszę o pomoc.
Zadałam pytanie i nie moge go znależć bo jakiś debil wkleja jakies gówno. Zróbcie z tym pożądek bo ludzie i tak powoli odchodzą z filmweba.
Hejka
Potrzebuje pomocy w znalezieniu filmu lub serialu... pamiętam jedną scenę w której dziewczyna w białej sukience stała w śniegu i wpadła pod lód ale jakaś grupa znajomych ją uratowała...zna ktoś może coś takiego???
Szukam filmu lub serialu ciężko stwierdzić...pamiętam jedną scenę w którym była dziewczyna w białej sukience i stała w śniegu i wpadła pod lód a jakaś grupa znajomych ją uratowała....zna ktoś może coś takiego??!
Nie mam pojęcia z którego roku może to być film, ale prawdopodobnie jest czarno-biały.
Dwóch mężczyzn planuje napad siedząc w knajpie, przysłuchuje im się trzeci mężczyzna, który postanawia do nich dołączyć (z tego co pamiętam jest kolekcjonerem monet - motyw monety kilka razy się przewija). Ten trzeci morduje...
Dlaczego nie ma gatunku filmowego ekranizacja komiksu? Tych filmów jest tak dużo że miałoby sens uporządkowanie ich od najlepszego do najgorszego z tych bardziej znanych
Witam wszystkich szukam filmu od zera do milionera
Film opowiada o mlodym chlopaku ktory gdzies tam idzie w swiat a nie do szkoly i stawia dla rolnika w USA ogrodzenie dla bydla. Pracuje z innymi pracownikami i dogaduje sie z rolnikiem ze jak szybciej skoncza ogrodzenie to dostanie wiecej kasy. I tak dorasta chlopak...
Film był o parze, pamiętam, że się bardzo kochali, ale koleje losu sprawiły, że się rozstali, pamiętam, że w ostatniej scenie filmu spotykają się ponownie przelotem, ona chyba siedziała w restauracji, a on obok niech przechodził, jednak nie wszedł do środka, tylko machnęli sobie i on odszedł. Wydaje mi się, że była...