Witam! Jestem miłośnikiem dobrych horrorów. Jednakże nie interesują mnie filmy typu Piła, czy też Teksańska Masakra. Szukam czegoś podobnego do :
Rec 1 i 2, Paranormal Activity 1,2,3,4, VHS 1 i 2, Czwarty Stopień, Insidious, Grave Encounters, Aprartament 1303 i inne tego typu filmy,,,
Moje pytanie brzmi: Co mi...
szukam filmu o pływaczce której chyba podczas pływania spadał puls do 6 uderzeń na minute i na
końcu zmarła. proszę o pomoc...
witam poszukuje mini serialu hiszpańskiego dziejącego się w w latach renesansu( chyba) gdzie walczył młody chłopak i zakochał się w dziwce i on za mocno ją kochał ,że jak nawet pojawił się jej mąż to dawała mężowi dupy przy tym chłopaka on nie mógł spać i się przez nią nacierpiał wie ktoś?
Film był emitowany bodajże na tvn w okresie od 1997-2007. Opowiadał on o rodzinie, która chciała kupić dom. W banku mieli właśnie taka rezydencje. Zdecydowali się zostać w nim na noc. Pogoda była straszna. W tym czasie do banku włamali się złodzieje i ukradli pieniądze. Zobaczyli ten dom na wystawie i postanowili tam...
więcej
Kiedyś oglądałam zwiastun i teraz nie pamiętam tytułu tego filmu...
Akcja rozgrywa się (prawdopodobnie) w Norwegii. Opowiada o dziewczynie, która dzwoni na sex-telefon. Międzyczasie poznaje chłopaka, z którym później idzie do łóżka.
Ma dwie koleżanki.
BARDZO proszę o podanie tytułu.....
Witam. Szukam pewnego filmu.
Otóż jest to bardzo stary film. Myślę, że granice lat 60/80. Pamiętam go jako dziecko.
Akcja toczy się na jakiejś chyba pustyni w Ameryce. Pewne stwory (chyba rekiny) terroryzują ludność. Rekiny nietypowe, bo ryjące w ziemii.
Tyle mogę powiedzieć.
Jeśli ktoś skojarzy (chociaż raczej...
Stary horror dreszczowiec. Akcja mniej wiecej taka :
Ojciec i synek. Ojciec rysuje jakieś bajki dla dorosłych, w których jest troche krwi. Kostucha powoduje wypadek,w którym niby ginie Ojciec. Kostucha przetrzymuje go w jakiejś jaskini i każe rysować i krecić dla niej bajki o śmierci by na koniec całą ziemię zalała...
Na glownym planie chlopak i dziewczyna. Chlopak gral w zespole muzycznym (albo spiewal nie pamietam) mial dosyc duzo pieniedzy. Spotykali sie chyba na plazy. Chlopak nie zdal waznego egzaminu w szkole i ta dziewczyna zalatwila mu poprawke na scenie, bo tam sir najlepiej czuł i tylko tam mogl zdać, zdal bardzo...
Cześć wszystkim,
szukam pewnej kreskówki/serialu anime, który leciał tak z 8 lat temu wieczorem na Tele5/rtl7 itp. (nie pamiętam dokładnie jaki to był program). To było anime o teamie co latała statkiem w kosmosie, i musieli wykonać jakieś misje- ratować ludzkości, gonić asteroidy, walczyć ze złem itp. W tej dróżynie...