ok 2002 roku leciał w tv film , którego tytułu nie pamietam.Scena , która mną wstrząsnęła : ludzie przed katastrofą stali w kolejce po tabletki z trucizną , kładli się do łóżka i umierali........Czy ktoś wie jaki jest tytuł tego filmu ? Koniecznie chcę go znów zobaczyć.
Rzecz dzieje się na ubogich terenach (afryka lub ameryka płd), jest sobie bodajże przewoźnik który ma psa. Nie pamiętam kompletnie o czym film jest, pamietam tylko scenę walki tego właśnie psa z małpą, pawianem chyba. Pies wygrywa ale ma potem problemy ze słuchem bądź wzrokiem.
Hej. Szukam filmu i bardzo Was proszę o pomoc. Grupa znajomych na wycieczce w lesie. Giną po kolei jedno po drugim, okazuje się, że morderczynią jest ich koleżanka tylko robi to podświadomie. W lesie napotykają również na dwóch mężczyzn z toporami, którzy nie są jednak dla nich zagrożeniem.
Cześć!
Szukam filmu - głównym bohaterem jest cięta krytyk muzyczna, która tworzy recenzje płyt, piosenek itd. Pewnego dnia idzie na jakiś koncert, poznaje tam piosenkarza, i jedzie z nim na ślub do swojej rodziny. Coś w tym stylu, tyle pamiętam. Ktoś coś? A, i głównym motywem filmu jest piosenka ''pinacolada'',...
Dawno temu w telewizji leciał taki film: bardzo stary (kolorowy) film przygodowy,
najprawdopodobniej był on o jaskiniowcach (a może to byli rozbitkowie jakiegoś statku, być może
nawet kosmicznego?). Nasi bohaterowie musieli stawiać czoła z obecną fauną. Świat w którym
się znajdowali był opanowany przez olbrzymie...
Szukam filmów dotyczących powyższych i podobnych zagadnień, spiski, tajemnice, sekretne organizacje. Oczywiście, w
celach rozrywkowych. Może być coś podobnego do ekranizacji Aniołów i demonów czy kodu Leonarda.
Hej. Szukam filmu, który kilka lat temu ogladalam z siostrą na TVN. Pamiętam z niego tyle, że jechała matka z synem samochodem i zasłabła za kierownicą na torach kolejowych. Maszynista nie zatrzymał pociagu, bo wykoleiłby sie. Chłopiec zdązył wyjsc z samochodu, ale jego matka zgineła. Pózniej znalazł on tego maszyniste...
więcejFilm leciał kilka lat temu na TVP i był prawie na pewno produkcji portugalskiej (choć na 100% nie jestem pewien). Obejrzałem tylko kawałek, bo zasnąłem (leciał późno). Czy ktoś z Was kojarzy?