To było dawno jak byłem dzieciakiem z podstawówki, dlatego tak mocno ten film mi utkwił w pamięci. O filmach nie było tak głośno w dodatku oglądało się je w pirackich kopiach na vhs. Tytuł tego filmu był "Intruz", ale na filmwebie żaden taki film nie zgadza się z fabułą filmu przeze mnie poszukiwanego. Film ten należał...
więcej
Witam wszystkich.
Szukam filmu, oglądałem go ponad 6 lat temu, pamiętam tyle: Prowadzone jest śledztwo w sprawie morderstwa(może seryjnego mordercy), detyktyw/detektywi trafiają na trop sprawcy, lecz nie moga go zastać w domu. Żona/matka z którą mieszka mówi im kilkukrotnie że syn/mąż był w domu ale właśnie gdzieś...
Dawno temu widziałam Żywot Briana i wryła mi się w pamięć scena, która mnie zniesmaczyła (możecie myśleć, że nie mam poczucia humoru, ale trudno). Była to scena ze "sprawdzaniem" ran (najprawdopodobniej tytułowego Briana), było tam coś z penisem ;) . Dziś gadałam z koleżanką, która tego filmu nie widziała i wspomniałam...
więcejJest o jednej dziewczynie której ojciec umiera gdy jest mała i opiekuje się nią jej ciocia która ma pod swoimi skrzydłami 3 nastolatki a ona jest 4 i wszystko 4 lubią śpiewać. Jedna cały czas wszystko nagrywa i wszystkie grają jako zespół same dla siebie to jest ich zabawa. I główna aktorka bierze tą kamerę i sama...
Dziewczynka z domu dziecka zgłasza się do eksperymentu już jako kobieta. Okazuje się ze ma męskie narządy. Może zmienić swoją przeszłość poznaje faceta zakochują się w sobie i maja dziecko. To dziecko trafia do domu dziecka. Na koniec okazuje się ze facet, kobieta i dziecko to tak naprawdę jedna osoba. Motyw podróży w...
więcejWitam wszystkich. Szukam filmu, oglądałem go ponad 6 lat temu, pamiętam tyle: Prowadzone jest śledztwo w sprawie morderstwa(może seryjnego mordercy), detyktyw/detektywi trafiają na trop sprawcy, lecz nie moga go zastać w domu. Żona/matka z którą mieszka mówi im kilkukrotnie że syn/mąż był w domu ale właśnie gdzieś...
Czy ktoś wie jak można w tym nowym profilu usunąć kogoś ze znajomych?
Czy to kolejna rzecz, której nie ma, a była...?
Poszukuję filmów, które opowiadają o piwie oraz takich o pizzy!
...i to w taki gloryfikujący sposób jak inne filmy o innych rozkoszach życia, np. DYM, KAWA I PAPIEROSY, CZEKOLADA, JEDZ I PIJ..., TORTILLA SOUP, JIRO ŚNI O SUSHI, etc.
Poszukuję filmu z lat 70-80...Główny bohater chce pobić rekord w oglądaniu TV...Pamiętam, że jego dziewczyna przynosiła mu kasety VHS, zapuszczała krople do oczu... W rezultacie coś "zrobiło mu się w głowę"...Pamiętam, że zaczął odbierać fale TV - był jak "przekaźnik" albo antena...Będę wdzięczny za pomoc...Pozdrawiam
więcej