「购买澳洲留学文凭」薇/扣936794295办理圣母大学毕业证成绩单制做澳洲ND成绩单毕业证 | 做ND文凭教育部认证办理学历认证∣做圣母大学大使馆认证办理留信网认证Murdoch University...
「购买澳洲留学文凭」薇/扣936794295办理新英格兰大学成绩单毕业证 | 做新英格兰大学文凭教育部认证办理学历认证∣做新英格兰大学大使馆认证办理留信网认证University of New England...
Dziewczyna chora na raka chce sukienkę z bajki za 900 tys €. Jej ojciec zaczyna szantazowac chora psychicznie kobietę. Kobieta zdobywa pieniądze poprzez biczowanien. Kolega tej kobiety na koniec filmu zabija ojca i córkę. Proszę help
Możecie mi polecić jakieś fajne, trzymające w napięciu filmy o psychiatrykach, problemach z osobowością (typu "Split"). Tylko takie naprawdę trzymające w napięciu, ciekawe...
Film z lat 70-80...Główny bohater chce pobić rekord w oglądaniu TV...Ogląda TV, filmy z kaset VHS które przynosi mu jego dziewczyna...Ma zapuszczane krople do oczu...W rezultacie "coś mu się robi w głowę"...zaczyna odbierać fale TV...Jest jak przekaźnik albo antena...Tyle pamiętam...Wydaje mi się, że to film RFN albo...
więcejNa wstępie podziękuje za jakąkolwiek pomoc poszukuje filmu w którym obie strony są winne nie taki zwykły film że zdradził bądź zdradziła i zastanowienie się czy wybaczyć nie neguje takich filmów ale bardziej chodzi mi o to co przeżywają obie strony jeśli jedna zawiniła bardziej co odczuwają jak sobie z tym radzą...
Czy w filweb można głosować na aktora, w danym filmie, bądź ogólnie na aktora czy tylko na film....?? Wchodząc na aktora nie mogę dać mu oceny za poszczególny film bądź ogólnie za całokształt. Proszę o pomoc
Szukam filmu, nie znam tytułu.
Małżeństwo jedzie autem w deszczu. Mają wypadek samochodowy. Po wypadku docierają do domu, gdzie kobieta zaczyna widzieć różne dziwne rzeczy, duchy, zjawiska paranormalne. Z czasem jej mąż również.
Na końcu okazuje się, że to oni są duchami, bo zginęli w tym wypadku.
Od kilku tygodni męczy mnie wspomnienie filmu oglądanego dawno temu. Właśnie przeczytałam opis Ruby Sparks i już zupełnie muszę tamten znaleźć, bo oszaleję.
Jak nietrudno się domyślić motyw jest podobny, ale ja pamiętam w sumie tylko sam początek. Na pewno nie była to komedia, tym bardziej romantyczna, możliwe że film...
Witam poszuję tytułu filmu bądź serialu nie pamiętam byłam dzieckiem jakieś ok 25 lat temu to oglądałam a raczej podglądałam bo rodzice mi nie pozwolili. Fabuła : małżeństwo nie mogło mieć dzieci ,chyba kobieta ze dwa razy poroniła. Później w końcu zaszła w ciążę ale jej mąż właśnie jej oznajmił że odchodzi do innej...
więcej