Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, wyjezdzam niedługo na wakacje i chciałam mieć jakiś zapas filmów do obejrzenia. Nie za bardzo będę mieć tam gdzie jadę internet, więc uznałam, ze najprościej kupię jakieś cyfrowe wersje filmów online i będę sobie mogła ściągnąć na komputer. Tylko ze najwyraźniej nie jest to takie proste, bo nie mogę znaleźć...

Tak jak w tytule; szukam filmów dokumentalnych którego bohaterami są lokatorzy bloków, kamienic i innych jednostek mieszkaniowych. Interesuje mnie również temat gentryfikacji i ogólnie filmy dokumentalne które dzieją się w Krakowie.

Chodzi o fotografa który wyjechał do bośni fotografować wojnę i zaginał. Jego żona wyrusza do bośni aby go odszukać.

Witam szukam filmu sci fi czarnobiałego myslę żę pochodzi z lat 30tych lub 40tych ogladałem go jako dziecko pamiętam że była to jakaś inwazja obcych a ludzi zamieniano w roboty lub bezwolnych żołnierzy dokładnie nie pamiętam proszę o pomoc jeśli ktoś kojarzy co to za film. Pozdrawiam

Szukam filmu, prosze o pomoc, kilka dni i nie wpadlem na trop, film komedia/komedia-romantyczna, o mezczynie, dosyc przystojnyn, ktory jest bardzo pewny siebie i nie ma problemu z poznawaniem nowych kobiet, praktycznie podchodzi i poznaje, noezly podrywacz, uroda ciezko stwierdzic po tylu latach od ogladniecia, moze...

więcej

Pare lat temu oglądałam ten film i chciałbym do niego powrócić lecz nie pamietam tytułu . Od wczoraj się główkuje.
Dwaj mężczyźni chyba bracia niepamiętam w każdym bądź razie chyba z Afryki pojechali kogoś odwiedzić i chyba się tam kłócili aż wkoncu ich chyba babcia cofnęła ich w czasie gdzie ich pradziadkowie...

Szukam filmu który oglądałem bardzo dawno. Więc tak pamietam, że był sobie żołnierz i szykował się do wojny lub bitwy i żegnał się z żoną mówiąc jej że musi przenocować jedną noc samotnie w jakiejś chatce i gdy się tam znajdował przyszła do niego dziewczyna cała zmoknięta. Nie wiem czy to była jego kochanka czy coś i...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem