Główny motyw polegał na tym, że różne grupy zabójców dostały zlecenie na zabicie jakiegoś ważniaka. Jedną z ekip byli naziści, którzy zabili jedną z konkurencyjnych drużyn i zabrali im samochód i przebrania obsługi. Większość czasu film rozgrywa się w jakimś hotelu. Za pomoc z góry dziękuję :)
Witam
Dawno temu widziałem kawałek zwiastunu czy też konkretnie filmu. Jedyne co zapamiętałem to dziewczynę (kobietę) która oczekiwała na chłopaka (mężczyznę) na ławce tak jakby miłość od pierwszego wejrzenia. Przychodziła na tą ławkę chyba cały rok bo pokazane były różne pory roku. Mam wrażenie że ten chłopak nie...
film o kilku facetach ściganych przez niedźwiedzia. Pamiętam, że któryś z nich był ranny i miał wyrzucić zakrwawione ubranie ale zostawił jakiś bandaż chyba... no i puchatek ich wyczuł. A i chyba to w zemście za zabicie jakiegoś krewnego niedźwiedzia :P Głupkowate ale chodzi mi to po głowie już jakiś czas. Pewnie...
Amerykański, początek jest taki że wierzący facet pomaga narkomance wyjść z nałogu i biorą ślub żyją bardzo pobożnie, ona idzie do pracy w hotelu i zakochuje się w swoim kierowniku, zostają kochankami, mąż kobiety dowiaduje się o jej zdradzie, jego zemsta polega na tym że więzi ja w wieżowcu z widokiem na inny...
1 film o gościu który był woźnym chyba jego rodzice go gdzieś zostawili i zapomnieli o nim i on ich potem szuka swoich rodziców i jak ich znalazł to jak się dowiedział co mu zrobili to się załamał .
2 film o dziewczynce której nikt nie lubił i jej rodzice wiele razy się przeprowadzali przeprowadzili się do miasteczka...