Zasady według kreatora i wodzireja tematów zagadkowych i nie tylko-niezastąpionego Montago ;)
1. Odpowiedź z naszym tytułem wpisujemy bezpośrednio pod ostatnim postem, tak by Gra utrzymała jednolity ciąg wypowiedzi.
2. Polskie litery Ą , Ę, Ń traktujemy jako A, E, N. Litery Ć, Ł, Ś, Ż, Ź można traktować dosłownie,...
Witajcie poszukuję filmu, który oglądałem jako dziecko. Niestety nie wiele pamietam. Prawdopodobnie była to jakaś baśń albo bajka. Jedyne co pamiętam to że film przypominał bajkę o kopciuszku z tym że wydarzenia miały miejsce na lodzie. Jedyna scena z tego filmu jaka zapamiętałem to scena jak książe wchodzi na lód by...
więcejHej . W zasadzie film ten widziałam gdy byłam młodsza więc nie wiem z którego roku może być. Na początku filmu Morderca zabija rodzinę a Córce daje się uciec . Biegnie przez las . Później opiekuje się nią chyba Ciocia . Nie wiem czy Ona przypadkiem nie przestaje mówić . Kurcze mało pamiętam . Może ktoś kojarzy ......
Cześć szukam filmu prawdopodobnie skandynawskiego. Opowiada o rodzinie ,w której dzieci opiekują się chorą matką. Matka obiecała im zapisanie spadku w testamencie. Jednak okazuje się ,że nie jest wcale chora i postanawia nie przepisywać majątku dzieciom gdyż uważa ,że opiekują się nią tylko dla zysku. Z tego powodu...
Hej :) Jakie polecicie seriale w tym klimacie? Obejrzałem już:
How I Met Your Mother
Community
Friends
Big Bang Theory
Nasuwa Wam się na myśl coś podobnego?
Szukam filmu gdzie pod koniec astronauta startuje i traci na chwilę przytomność. Obserwatorzy nie widzą nic specjalnego a on przenosi się na planetę w innej galaktyce. Widzi ocean, księżyce itd.
Witam, poszukuję filmu który oglądałem spory czas temu w telewizji, pamiętam, iż jest to na pewno stary film. Była w nim para złodziei, mężczyzna i kobieta, oraz jakiś bogaty mężczyzna (chyba jakiś biznesmen). Kobieta miała za zadanie rozkochać go w sobie, żeby móc później z partnerem go okraść, ale po czasie...
Hej! :)
Poszukuje filmu, gdzie były przyjaciółki które odkupywały jakieś stare garaże gdzie jak nikt ich nie opłacał to one je kupiły, i odkupiły garaż od takiego faceta który chodził w garniturze i był bardzo elegancki ale gdy dowiedział się, że ktoś kupił jego garaż to się wkurzył, i je zaczął szukać i gdy je...
Witam, jestem nowy na forum więc z góry przepraszam jeśli to nie ten dział.
Od paru dni poszukuję filmu, ale niestety bez skutecznie. Mam nadzieję, że dzięki wam się uda, także z góry dziękuje za pomoc. Postaram się jak najdokładniej opisać to co pozostało w mojej pamięci z filmu, którego widziałem parę lat temu....