Pamietam z tego filmu jedna scenę
Była taką kobieta-chyba blondynka- i miała taki cały, czarny strój. I na środku tak suwak błyskawiczny. I rozcięła się nim na pół i tak chodziły jej dwie połówki
Poszukuję filmów z seansami spirytystycznymi, opętaniami, przywoływaniem duchów. Chodzi mi o takie mniej oczywiste, nie "Obecność" czy "Ouija". Z góry dziękuję ^^
Witajcie :D Poszukuję jakichś fajnych filmów w gatunku Sci-Fi, Thriller, Najbardziej by mnie interesowały jakieś filmy podobne do "Intruz" z 2013 czy "Wiecznie żywy" z 2013 :) Ale także inne o tematyce kosmosu, końca świata, zombie itp.
Filmy, które ja mogę polecić to :
- Automata z 2013 r
- Dark Skies z 2013 r
-...
Witam, szukam filmu i nie pamiętam tytułu. W filmie było coś że pewien starszy gość jako jedyny na świecie nie podał się operacji na nieśmiertelność i zapytany dlaczego odpowiedział coś w stylu że jedna myśl w głowie to może być całe życie i w sumie film składał się z takich urywków jego myśli/ marzeń które pokazywały...
więcejW jakim amerykańskim filmie (oprócz ZŁOTE CZASY RADIA) jest wątek fikcyjnego małżeństwa, które w audycjach radiowych - pod pozorem zwykłego rodzinnego poranka - reklamują produkty sponsorów?
Witam, nie wiem czy napisałem w dobrym miejscu ale szukam filmu a zapomniałem tytuł.
Film był produkcji azjatyckiej, gatunek raczej kostiumowy/przygodowy. Niestety jedyne co pamiętam to to, że w filmie była postać matki która miała kilkunastu synów i z przepowiedni wyczytała, że (uznajmy że miała 12 synów) "11 nie...
Szukam jednej osobie, opis nie mój.
"Witam, szukam pewnego filmu, od bardzo dawna, oglądałem go gdzieś w 2007-2010 w telewizji. Pamiętam początek:
Rodzina była na (prawdopodobnie wakacjach) w domku letniskowym - w domu na wsi, w nocy zaatakował ich potwór ( chyba jakiś wielki wilk, nie jestem pewien ) . Zginęli...