Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam jakieś strony gdzie bez rejestracji będę mógł pobierać filmy. Znam sposób z youtube (pobieranie przez wpisanie przed youtube "ss") ale na yt jest mało filmów a potrzebuje do oglądania offline

Cześć. Szukam filmu o zombie którego oglądałam jakieś 10 lat temu ! Zombiaki nosiły jakieś obroże dzięki którym były łagodne i nie miały parcia na zjadanie ludzi :P Pamietam tylko jeden moment gdzie chłopak rzucał coś zombiakowi i jakaś babka się wtrąciła i wtedy ją udziabał. Tak jak piszę to było 10 lat temu .

poprosze o tytul filmu szybki opis:frustrowany meżczyzna utknął w korku samochodowym wysiada i spotyka wiele przeciwnosci takie jak utarczki z gangiem, przepychanki z wielbicielem adolfa hitlera a charakterystyczna scena jak nie chcieli mu wydac sniadaniowej wersji zarcia w fastfoodzie bo bylo juz pare minut za pozno...

więcej

Witam. Poszukuję pewnego filmu, choć jest marna szansa, że go znajdę, oraz że ktoś go w ogóle oglądał. Chyba w 2003 roku widziałam go na Canal+, nagrał się przypadkiem na VHS. Polski tytuł tego filmu brzmiał ''Jeszcze się trzyma''. Występowały w nim postaci z plasteliny. Akcja rozpoczynała się o świcie, w...

Szukam filmu sci-fi, gdzie napotkano by rasę groźnych obcych, którzy zabijaliby ludzi. Takich w stylu Tyranidów(Warhammer40000)/Zergów(Starcraft)/Nekronów(Dead Space).

Oglądałem takie filmy jak:
-Obcy wszystkie części;
-Predator - wszystkie części też Predators, Alien vs Predator, Prometeusz...

Szukam filmu w którym włamują się do domu głównego bohatera przy czym gwałcą jego żonę później bohater jeden po drugim zabija wszystkich włamywaczy w akcie zemsty. Pamiętam że jednego z włamywaczy zabił w jego domu gdy ten miał chyba u siebie prostytutkę.

Szukam filmu , jedyne co pamiętam to motyw że główny bohater zostaje zmuszony do wypicia czegoś ze słoiczka znalezionego chyba w ścianie jakiegoś budynku a po wypiciu zostaje obdarzony mocami tzn. lewitacja czy coś takiego .

Witam. Kieruję się do Was z ogromną prośbą o podrzucanie, tytułów filmów, w których pojawiają się salony z automatami do gier, typu jakiś pac man albo pinball. Zbieram filmy, w których pojawiają się takie sceny do swojego projektu. Będę bardzo wdzięczy za pomoc. :)

Witajcie. Stary film, oglądałam go może z 10 lat temu. Film opowiada historię kilku kolegów , którzy przez przypadek zabili swojego kumpla. Po latach spotykają się, gdyż w miejscu w , któym rzekomo zakopali jego zwłoki mają ruszyć jakieś prace budowlane. Gdy jadą na miejsce , aby odkopać szczątki, okazuje się, że nie...

więcej

dobre filmy o zbuntowanym nastolatku