Potrzebuje waszej pomocy.! Parę lat temu oglądałam film i nie pamiętam jego tytułu Film był obejrzany niestety od środka ale nie ważne... Z tego co pamiętam To bandyci napadli na rodzinę z dwójką dzieci (córka i syn) Rodzice byli ranni lub zabici Ale ich syn zaczął mordować tych bandytów wraz z siostrą Ogólnie film się...
więcej
Pierwszy film to był horror o jakimś strasznym pajacu/błaźnie. Pamiętam tylko bardzo charakterystyczną metodę w jaki sposób działał, mianowicie jego ofiarom zaczynał cieknąć niebieski śluz z ust i ofiary mówiły chyba słowo "Śmiech!" i zaczynały się śmiać. Coś takiego.
A drugi film to była taka horror-komedia, jakby...
Hej szukam filmu o morderstwach nad jeziore.Poczatek jest o tym jak dziewczyna lapie stopa zeby dojechac nad jezioro ale kierowca podcina jej gardlo w lesie.Jest tez tam scena jak para kocha sie na pietrowym lozku i kiedy dziewczyna wychodzi,morderca przez materac wbija noz w tego chlopaka.Dzieczna jest w tym czasie w...
więcejhej, od jakiegoś czasu męczy mnie film, którego tytułu za cholere sobie nie przypomnę. Pamietam, że była tam kobieta, chyba w ciąży, które jechała pociągiem. Tam gdzie bagaże znajdowała się dużą czarna skrzynia, wiem, że z niej chyba wyciekała krew.. potem pamietam moment domku, było tam pare osób, ta skrzynia stała w...
więcej1) „Ostry Dyżur” – duża ilość polskich nazwisk; recepcjonistka Bob (w tej roli Małgorzata Gebel), okazuje się chirurgiem naczyniowym z Polski, w jednym z odcinków wymawia w naszym języku „pieprzone amerykańskie dzieciaki”, bohaterowie serialu często kupowali Hot-Dogi z polska kiełbasą;...
Witam,
od dawna szukam filmu z Canal +, który oglądałem gdy miałem może 9-10 lat, więc mogę przekręcić coś, co tam się działo.
Szczątkowo, ale pamiętam, że akcja wyglądała tak, że gościu (chyba jakiś francuz biały) zwinął brykę jakiemuś murzynowi i po dłuższej jeździe złodziej zorientował się, że ten murzyn go...
Chłopak śni o pięknej Chince, która we nie ma zostać jego żona. W snie wybranka czeka na niego na lotnisku. Chlopak budzi się i jedzie po nia na lotnisko. W drodze poznaje inna dziewczynę, która naprawdę zostaje jego żona (ale to nie ta azjatka)
Jakie znacie ciekawe filmy, których akcja dzieje się w Szkocji, a przy pomocy których najlepiej można podszkolić akcent? Mam w planach (za kilka miesięcy) wycieczkę do Szkocji i chciałabym już teraz w związku z tym zacząć pracować nad akcentem :] Tylko proszę o coś innego niż "Braveheart" ;]